@2 v poprade v tescu ci co to bolo pri stanici hlavnej mi prvykrat vynadala predavacka ze uz zaviera pás a ja som jej povedal ze prosim bez toho prizvuku lebo vam nerozumiem skoro ju roztrhlo
moja sesterka + jej manzel + jej dve deti male tam byvaju..cize som tam par krat bola na navsteve....a cez leto 08 som tam bola s priatelom, hned z autobusky sme sli peso do aquaparku ale pytali sme sa na cestu ale nasli sme po polhodke ci ako ale nezabludili....jooj bolo uuzaaasne....a z tade k sesterke, na druhy den sme boli v MAXE, a potom domov....celkom pekne mesto...
@katusqa81 neviem az natolko to mesto nepoznam aby som to posudila..ale tak oproti nam (B to mate vyhodu...my mame nechutne spinave "plazove" kupalisko..a plavaren -aspon daco....ale mame EUROPU
@athelasil uuf, tak ale v aqua samí Rusi, Poliaci, Madari atd, že citis ako v zahraničí no ale mate pekné námestie a ano Europu! do tej občas chodím nakupovať
Chodievala som tam ked som bola na liečení v Smokovci.Bol to môj jediný kontakt s civilizáciou takže žiadna stoka, som sa každý týždeň tešila len na to ked pôjdeme do Popradu
Bola viackrát a podľa mňa celkom pekné mesto
Dokonca sa mi páčilo aj centum mesta, takisto Max a veľmi pekné je aj to, že z mesta pekne vidno Vysoké Tatry, je to také nezvyčajné, aspon pre mňa.
Ako jediné mínus by som dala veľký počet neprispôsobivých rómov.
..noo,tak ja som nedaleko,zo SNV..ako,vies..uz som ti to vravela... a som,tam viackrat,do mesiac..väcsinou,do Maxu..a este,tiez,do Maxu..na blic,sa tam fajnee chodii..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ale aj tak svoje detstvo prežil v PP si na ZS de si chodil do slniečkovej triedy že?
narodil som sa tam, kde sa teraz nachadzam...PP bola len zvlastna suhra nahod
Dokonca sa mi páčilo aj centum mesta, takisto Max a veľmi pekné je aj to, že z mesta pekne vidno Vysoké Tatry, je to také nezvyčajné, aspon pre mňa.
Ako jediné mínus by som dala veľký počet neprispôsobivých rómov.
1. Poprad,, určité obdobie situ žil ako aj ja
2. Skola
3. Naše mami spolu pracovali kedysi
4. Iždo je náš spoločný kamarát
taketo osobne veci tu rozpisovat...no no no
1.iste obdobie, cize 15 rokov...
2.este ta skola stoji vobec?
3.moze byt
4.nemam co dodat
1. no šak jj
2. ano podla mna bola v pohode
3. 4. no comment