Nie nebola. Aj keď momentálne je taký človek , ktorý ma síce nepozná, ale stále keď ho uvidím tak sa mi z neznámych dôvodov zjaví úsmev na tvári a náhodou keď sa nám stretne pohľad tak ono mi to dodá takú energiu
Jop bola som dosť závislá na jednom chlapovi alebo vlastne na dvoch pri tom prvom prípade to so mnou bolo celkom hrozné keď sa nad tým tak zamyslím bola som totálny stalker. Pri tom druhom prípade som bola poučená z prvého prípadu a keďže som rozhodne netúžila toho chlapa stratiť tak som sa nesprávala tak hrozivo. Dodnes sme v kontakte , je to neskutočne vtipný kamarát a vždy má dáku dobrú radu ako efektívne riešiť problémy hoci ho dáko extra nebaví pomáhať ale aj tak to robí XD . Jo občas ma chytí nostalgia ale keď hold nie som jeho typ načo sa tým mordovať.
noo ked citam ostatne komenty tak asi ze Áno, ale neviem ci je to zavislost skor taka namotanost snazim sa s tym nieco robit, ale je to tazke ... bez jej pomoci to asi nedokazem sa zmenit k lespiemu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
..kvak..
už je to chvalabohu preč
ale áno.
nie raz som sa akosi namotala na ibalgin a potom ked som ho prestala brat mala som normalne abstaky to bolo nieco hrozne O____O
ale som financne zavisla na rodicoch a tusim som na nich bola tak do 5 rokov zavisla uplne zeby som asi umrela hladom kebyze ma opustili
inak nie.