@flegma1triedy My sme neutekali, my sme odchádzali do vrtule prípadne edovi Prípadne keď bolo na námestí varené víno sme sa po druhej hodine zobrali na víno Jooj chýbajú mi tie časy...
ja som bola náhodou poctivá žiačka! Ak sa neráta to asi dvojnásobné zdrhnutie z angliny v matritnom ročníku, keď tam nepísala dochádzku, tak nikdy. Práve že som mala vždy minimum vymeškaných.
A na vysokej sa niečo vo mne zlomilo a trocha som sa pokazila
ano a samozrejme den pred tym buchol sialeny pruser v skole a za den predtym co nasi vedeli ze som nesla som musela doniest ospravedlnenku od lekara nejaku skoro som sa posrala ze mi pridu aj na ten druhy den ale chvalabohu nie
@flegma1triedy Ale čoby, ja som koľkokrát aj triedneho stretol v areáli a sa ma pýta že kam idem a já že: Á musím ísť niečo vybaviť Keď si na tú školu nechodila nemáš tušenie
Alebo raz sme išli domov namiesto ekonomiky, a ako tak traja kráčame cez to priecestie tak oproti nám učiteľka autom išla spať do školy na tú hodinu, a proste... joj
nie, nikdy som nebola poza školu, ani na základke, ani na strednej, ani na výške (pokiaľ sa nerátajú dve hodiny, keď nám na jednej povedal on sám, že nemusíme prísť a na druhej sme mali tzv. "žolíka" a aj to sme miesto toho seminára išli písať semestrálku)
@18miki18 jj, lenže ak si si nevšimol jej hypochondrické stavy, ona je schopná predávkovať sa aj celaskonom, takže možno nespácha samovraždu ale my budeme nútení čítať jej výlevy
Na strednej (základnú nerátam) som nikdy nechodil poza školu. Na vysokej na semináre chodím pravidelne takisto... Ale na prednášky sa väčšinou vykašlem Väčšina stojí za hovno
na základke som utiekol len zo zopár nepodstatných hodín čo sa pamätám. A na strednej som si občas blicol aj celý deň atď. Zvlášť v maturitnom ročníku. Ale ten sa nepočíta keďže som mal individuálny študijný plán.
Najlepšie spomienky mám na to keď som prišil po celodennom blici na kúpalisku domov a na druhý deň som bol komplet spálený
Vysvetluj potom matke z čoho
Ale zasa som si aj učivo poctivo sám prebral atď. čiže som to nebral ako ťažkú frajerinu
na strednej raz.. ale to nechtiac.. odisla som po siestej vyucovacej hodine domov a zabudla som ze mame aj 7mu a na vyske som raz zdrhla z hodiny bo to bola strasna nuda
nebolo to pár krát ale bolo to len raz a bolo to tento polrok Na DOD na jednej škole sme boli celý den a mali sme povolené len 4 hodky A tá piča nám dala 2 neospravedlnené
Na starom gympli ani jeden jediny raz za 8 rokov, vobec ma to nenapadlo,lebo tam bolo dobre,prislo mi to ako detsky kutik. A od prveho rocnika na tomto gympli co som teraz (som tretiacka) som blicovala mrte casto, triednej som nedala zatial ani jednu ospravedlnenku s maminym naozajstnym podpisom..a to to pisem tak okato ze mojim pismom a este aj zle datumy,ale tvarim sa v skole ticho a nenapadne a tak som nepodozriva
Jediný raz - ale to už bolo také pred vysvedčením . A bol to teda oveľa prospešnejšie strávený deň 8). Aaaa, celý deň preležaný na lúke a prerozprávaný ...
180 ospravedlnených dní na strednej... spočítali mi to spolužiaci a triedna na stretku po mature... nechcelo sa mi veriť, že až toľko som chodil poza školu
skôr že som odišla skôr zo školy s tým "že mi je zle"...síce pár krát som odišla tak že mi fakt bolo zle...alebo som si zobrala dovolenku zo školy ale vždy som mala lekárske ospravedlnenie :p nestálo by mi to za neospravedlnenú hodinu
@zuzka2403 ja uz mam pracu a makam ale ked som chodil na strednu tak pravidelne po druhej hodine alebo pred poslednyma dvoma telesna a take alebo ine kde nebol triedny a slo sa...vyskok z 2 pochodia alebo cez vratnika cez dvojo dveri inac by ta nepustil pokal nemas nejaku priepustku..cize tak ..a po uteku (uspesnom) sa slo bud na pohotovost (nahla bolest v kolene pri uraze na telesnej) alebo obvodak popripadne ocna (raz za rok 50skk ) na vysetrenie na okuliare ktore nasledne po peciatke do ziackej slo do kosa asi tak k tejto teme i hope i help...Chorche.
@laurikaaa do preto lebo si amater... nic v zlom.. ja som stihal sa aj ucit aj do skoly chodim aj poza nu aj selijak nikdy ma nechytili ani na nic nedosli a vzdy som presiel
zakladka a stredna poctivo az na zopar vynutenych ospravedlneniek od mamy.. na vyske.. a v podstate aj na vyske som mala dobru dochadzku, nikde nebola taka sranda ako v skole..
do zadnej lavice, pivo, bageta a malovane krizovky.. no budem sa ja po vonku flakat ked prsi? co som sprosta?
@laurikaaa ty hovorim ja som mal spoluzaka a ten sa ukazal dva tyzdne v skole a na praxi dokopy a raz na vylete do nitry na autoslaon,mal som na skole vsade mreze na prvom poschodi,sialeneho vratnika a tri moznosti... moznost:1 vratnik - pusti len z priepustkou od ucitela ktoru ziskas jedine od doktora alebo rodicov....alebo ho skratka obehnes a uteak von..v tom ty branili 2 dvere a medzi nimi jeho okmnicko a vecsinou stal ped nim a teda medzi slobodou a dverami ty branil on...ak nezamkol tak pekne si utekal a vyrazil vonkajse dverea zdrhas...si slobodny...ak ta chyti tak zavola ucitela nejakeho telefonom alebo ty bude pičovat alebo riaditelke zavola-podla toho ako sa chovas k nemu...moznost: 2 na druhom poschodi neboli na oknach mreze iba na zachodoch...na prvom boli na kazdnom okne...cize z akejkolvek triedy na druhom sa dalho dolu zist ako po rebriku po tych mrezach na prvom a si dole alebo ak si sikovny alebo uz ide nejaky ocitel k nim do triedy tak to skocis...takto (nesledne docitaj)
alebo cez vecko cez prestavku sa schovat (bezne sa tam fajcilo takze pohoda) pockalo sa a cez mreze na oknach kde bola taka mensia mriezka na zamok tak sa zamok ojebal a my sme tade skocili von bolo to na malu striesku aka byva pred vchodom do skoly a tam kde bol ten vratnik dole vnutri a teda my sme skocili pred tie svete dvere zvonku a len sme utekali len prec moznost : 3 . bud som do skoly nesiel alebo skratka som mal nejaky papier od mamy alebo nejako som to ojebal skratka v skole podpisom od ucitela a tak...popripade nas pustili s poslednych 2 telesnych alebo tak.. a teda my ver ze viem o com hovorim lebo vies si predstavit ze som poznal aj poznam vac ludi ktory mali viacjeden clovek ako cela moja trieda do kopy za jeden rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
A na vysokej sa niečo vo mne zlomilo a trocha som sa pokazila
Alebo raz sme išli domov namiesto ekonomiky, a ako tak traja kráčame cez to priecestie tak oproti nám učiteľka autom išla spať do školy na tú hodinu, a proste... joj
prečo som mala minulý rok vyhadzov zo školy na vlásku? no pretože som tam nechodila
dakedy som vedel presne aj ktorý paragraf ale nepamätám si už, dávno to bolo
Najlepšie spomienky mám na to keď som prišil po celodennom blici na kúpalisku domov a na druhý deň som bol komplet spálený
Vysvetluj potom matke z čoho
Ale zasa som si aj učivo poctivo sám prebral atď. čiže som to nebral ako ťažkú frajerinu
...ale chodil...
do zadnej lavice, pivo, bageta a malovane krizovky.. no budem sa ja po vonku flakat ked prsi? co som sprosta?
ti dám amatéra,ja som profesionál len prax neojebeš prešvihla som to o 27 hodín
Svoje spozaškoláctvo využívam na pitie,cestovanie,húlenie ..
My dokopy sme mali dajme tomu 45 hodin takže tak