teraz pojdem proti vsetkym ale z vlastnej skusenosti poviem - skus ho pobozkat, ale chod na to pomaly, aby vedel co chystas, on sa rozhodne ci ti tu hlavu natoci alebo otoci prec
Vykašli sa na to.. svoju frajerku neopustí jedine sa tak s tebou vychrápe ju podvedie a vráti sa k nej,.. alebo to bude ťahať s vami dvoma naraz, alebo sa s ňou kvôli tebe rozíde.. ale tebe spraví potom to isté vyber si, všetko je na hovno .. Zadaní chlapi su na nič..
Moja na komentár @2 odpovieš, že chodíš na gymnázium, čo s tým nemá nič spoločné, pretože aj 18 ročný človek na gympli môže byť idiot so správaním na 5 a tomu ver, že viem o čom hovorím, tiež na gympel chodím. A to že máš 14 a si na gympli nemusí znamenať že si vyspelá. Kašli na toto ... nerozjeb vzťah dvom možno naozaj milujúcim sa ľuďom kvôli tvojej predstave o láske. Ver , že ešte za to budeš považovať veľa zmotavok, kým zistíš čo to tá láska a slovo a cit milovať naozaj znamenajú.
Nesrat sa im do vztahu, ked tak pockat kym sa rozidu a potom sa o volaco pokusat(moj pripad), co sa stane sa ma stat, ale predstav si ze by sa niekto jebal do tvojho vztahu.. To sa nerobi proste.
jj bola som a aj to s nim a so mnou vyzeralo celkom fajn ..az potom som sa dozvedela ze ma babu .. tak som si pomyslela wtf to je debil a tajne som dufala ze sa rozidu isteze som ale nijak nezasahovala.. nastastie ma to velmi skoro preslo
mala som už takú dilemu, aj keď som nebola zaľúbená, ale strašne moc sa mi páčil.. nakoniec sa rozišiel a ja som zaváhala, či sa mu ozvať abo ni.. krátko na to si našiel inú a doteraz ľutujem že som sa mu neozvala....!! teraz si ma už aj vymazal z priateľov na fb.. takže moja rada znie ozvi sa ale nie fyzicky skús popisať s nim abo tak, prehodiť slovo.. ale fyzický kontakt môže narobiť dosť problémy..
@emka16 on ťa neuráža, ale keď to, že si "nadmerne vyspelá" zargumentuješ tým, že chodíš na gymnázium tak musíš byť na sto percent aspoň trošku prijebkaná. pretože sama chodím na gymnázium, a polovica všetkých ľudí tam sa chová ako retardované päťročné deti, takže tento argument je maximálne tak adekvátny k tvojmu veku, a namyslenosti väčšiny gymplákov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
ale do nedostupnych (aj ked nie zadanych) ano
každopádne je napred byť tou druhou, takže kašli na to, ak si ťa nevybral...
» www.troll.me/images/dawson-c...
a @salkoo To je tým, že zadaní za niečo stoja =D
co si mi dal pod fotku, to je napr. meme ALL THE THINGS, cize ju das napr. pod fotku sladkosti, akoze EAT ALL THE SWEETS
tato druha je meme people of 90's will remember.. alebo nieco v tom zmysle
cize tiez moc so mnou nesuvisi
ale ano ano, i get your point
btw. na komenty odpisujem rychlejsie ako na tsky
...a prave pre toto zhanam bazuku :3
(mám alibi,yes!)
*urazeny smajl*
ale v dnešnej dobe už ani to manželstvo veľa neznamená... :/
a ze proste ma nenaplna konverzovat s ludmi. ale tebe som odpisala na viacej ako 5 ts, tak to mozes brat tak, ze s tebou sa mi kecalo fajn
ale ano, som pravacka, ale na moju oblubenu cinnost nepouzivam pravu ruku
Jeho frajerku som stretávala 3roky v škole a zdravili sme sa.
Zozačiatku tam bolo niečo ako láska, neskôr som zistila, že to bolo čisto povrchné. Trvalo to možno pol roka, možno viac. Našťastie, už nikdy viac.
a podla mna kasli na to
a ak máš 14 ako píšeš tak to rozhodne nestojí zs to všetko :/
"Nikdy neber to, čo ti nepatrí, pokiaľ si to nemôžeš odniesť so sebou...!!" Mark Twain
počúvaj @antifunebracka on ti vždy poradí
veď vieš, že ťa mám rada