všetko čo má v názve nejakého svätého ma odrádza. Ale páčia sa mi Hradčany ako celok, ten cintorín tam, taká farebná pomaľovaná stena, Václavské námestie, staré uličky
Keďže som tam zatiaľ strávila len chvíľočku tak sa mi tam najviac páčil koncert Dream Theater A Praha ako taká so svojím kúzlom. (A pamätám si, že ma upútalo múzeum sexu, ale dnu som nebola.)
vsetko sa mi tam pacilo...najma ten vyhlad na milion veziciek....a Karlov most bol tiez velmi pekny...a vacsinu co si vymenovala ani neviem ci som videl kedze som tam bol len na kratko, no uplne najviac sa mi tam pacil koncert Yeah Yeah Yeahs
bratove intráky . a ešte Staromák, Múzeum hračiek (bola som tam asi 3x), Hradčany, Lucerna (ale tam iba Music bar, v sále som nebola), ZOO a všetky tie malé uličky, kde sme sa zaplietli A páánečku, takmer som zabudla- U vejvodu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
btw.....tie eskalatory....tie ESKALATORY SU ISTA SMRT! kym som neprisla na tie metro eskalatory tak som nikdy nevedela ze z nich mam fobiu...
a este podzemne metro, to sedlaci slovaci nemaju
» www.restaurace.cz/praha-4/kristal...
a metro lebo v Hc ho nemame
ale keďže sme celú noc predtým, než sme tam išli, nespali, videli sme akurát tak metro, autobusy, klub a byt, kde sme prespávali
Ale celú Prahu som žrala (teda to, čo som z nej za jeden nasledujúci deň stihla pozrieť)
a čo ma dosť šokovalo: Len málokedy som počula nejakého človeka hovoriť po česky. Všetko naokolo "spíkovalo" alebo "sprechovalo"