Zdravim, mam problem, chcem preinstalovat win, ano, mam legalny kluc, mam stiahnuty .iso z msdnaa, ale nemam volne dvd, tak som ho chcel nainstalovat z bootovacieho usb. Pri jeho vytvarani som postupoval presne podla navodu na nete (pomocou programu od mi
Zapoj usb do pc, nabootuj do biosu a pozri sa, ci ti bios rozpozna kluc. Daj ho manualne na prve miesto bootovania.
Ak ti to len preskoci boot z kluca, mas potom zle spraveny boot na usb. Uisti sa, ze mas spravny iso obraz, spravne naformatovany kluc. Skus pouzit program Rufus - » bootableusb.net/install-windows...
@dv0l0ty Vsetko bolo spravne a uistoval sa aspon milionkrat. Absolutne to nechapem. Kaslat uz na to, zavadu, pre ktoru som chcel preinstalovat win, som vyriesil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ak ti to len preskoci boot z kluca, mas potom zle spraveny boot na usb. Uisti sa, ze mas spravny iso obraz, spravne naformatovany kluc. Skus pouzit program Rufus - » bootableusb.net/install-windows...