ahojte. vcera som dostala svoj prvy bozk... nie ze by sa mi ten dotycny nepacil, ale aj tak to bolo take... divne... no predstavovala som si to rozhodne inak. aj vy ste mali taky pocit, ze toto je fakt divne pri prvom bozku?
Inac hej prvý bozk je vacsinou zvlástny, lebo bud od toho ocakávas viac alebo menie.. Alebo si proste ten bozk prílis idealizujes a potom moze dojst sklamanie...
júj, no ja keď si spomeniem, ja som mala vtedy 18 a aj pre toho chalana to bol prvý bozk, tak sa snažil až prííííííííliš. hneď mi tam jazyk pchal. no fasa.
ale hej, bolo to čudné, také o ničom mi to prišlo. potom som ho musela (ako ale tiež neskúsená) učiť, že to nie hneď jazyk.
ale časom sa samozrejme všetko zlepší. to je ako s milovaním, tiež začiatky bolestivé, neohrabané a tak. a potom sa človek naučí, čo má rád a čo sa mu najviac páči.
@ink kroť sa, prečo by to mal byť fake alebo náboženská fanatička? Podľa mňa je to celkom reálna situácia... A ani nemám pocit že by jej otázka mala patriť medzi tie primitívne typu (kamarát ma objal - môžem byť tehotná?)
Inak niektorí ľudia vraj majú radšej objatia než bozky...
21 ročná a prvý raz? že respect moja no tak vieš až si to skúšala prvý raz a nešlo ti to tak sa nečuduj že ti to bolo divné...a ten dotyčný sa už niekedy bozkával??
...no..si ani nechcem spomenut to bolo..hm...zvlastne som cakala ze sa budem prvy krat bozkavat so svojim chlapcom...no...a nakoniec som skoncila s nejakym chalanom o 4 roky starsim, co som ho ani nepoznala nebolo to zle,ale viem si predstavit aj krajsie prve bozky
môj tiež prišiel pomerne neskoro na dnešné pomery,ale ja sa nesťažujem bolo to na preplnenej autobusovej stanici v Trenčíne,pred autobusom,v ktorom už boli ľudia a aj ja som ním nakoniec šla a keď som vošla,bolo na všetkých vidieť,že sa na nás cez okno pozerali,lebo sa tak na mňa s úsmevom pozerali ale milo
a bolo to komické aj som sa začala smiať to ja vždy keď som nervózna
@galinka ale je vôbec možné, aby normálne dievča (vynecháme celosvetovo trendovú povrchnosť) mala prvý bozk v 21?! To podľa mňa nieje možné...
V 21 to môže byť iba ten systém "prvý bozk až s tým pravým, čo si ho za pol roka vezmem"
kks .. ako ja thu mam asi co najmenej vraviet .. ale thak myslim si ze je tho normalne ...ze si sa citila divne ja som zdrhla prec...a to bolo ete divnejsie
@ink @bozk_po_18
neviem co sa vsetci tak cuduju.. ved nie vsetci ludia su rovnaki a to ze na birdzi su vsetci uz od 16 sexualne skuseni a maju za sebou vztahy so zopar partnermi neznamena ze vsetci ludia na svete su taki..
existuju i ti co si seba vazia viac, nez ako hracku prirody.. a pripisuju urcitym veciam a aktom ine hodnoty a postavenie v rebricku ako zvysok..
teda nie je vobec nic cudneho na tom, ze sa niekto ako 20 ci 25 rocny nebozkaval ci nemal sex..
a uz vobec to nema nic docinenia s fanatizmom ako takym.. a pochopte uz prosim, ze fanatizmus nespociva v prejavovani viery a jej obhajobe a drzani sa jej pravidiel.. fanatizmus je cosi uplne ine..
´´ Fanatizmus je krajný stupeň oddanosti nejakej myšlienke alebo veci, založený na slepej viere v správnosť svojich názorov a činov. Sprevádza ho neznášanlivosť voči inému presvedčeniu a názorom, neschopnosť zaujať kritický postoj k sebe a svojim skutkom ´´
teda fanatikom nie je ten co vieru vyjadri..ale je nim kazdy, kto ho prvvym nazorom z niecoho takeho "obvini" alebo som aj ja zas ten fanatik??
jooooj,moja, a nebolo by lepšie keby si si takúto vec radšej zapisala do denníčka?Alebo sa o tom porozpravala s kamarátkami a nie s cudzimi ľudmi? Podľa mňa je to taká osobna vec kt. by som ja asi takto verejne nerozoberala...
@ink nie som ziadna fanaticka (som ateistka). proste v dobe ked to vsetci skusali, musela som sa vyrovnavat s niecim inym a na toto som ani nemyslela. a nie som ani typ, ze prvy bozk a hned svadba.
@31. to si vyprosím... Ja som taka nebola... A tu ani nejde o vek. To iste by som napísala aj keby mala tých 14. Ale taketo veci sú dosť osobne na rozoberianie s cudzimi ľuďmi. Rovnako ako aj téma sexu by mala zostať za dverami spálne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Chalan sa zrejme nevie bozkávať
inac aj mne moj prvy prisiel cudny
ale hej, bolo to čudné, také o ničom mi to prišlo. potom som ho musela (ako ale tiež neskúsená) učiť, že to nie hneď jazyk.
ale časom sa samozrejme všetko zlepší. to je ako s milovaním, tiež začiatky bolestivé, neohrabané a tak. a potom sa človek naučí, čo má rád a čo sa mu najviac páči.
Alebo nejaká náboženská fanatička.
Inak niektorí ľudia vraj majú radšej objatia než bozky...
ale najkrajsie su pusky od mojho priatela
a bolo to komické aj som sa začala smiať to ja vždy keď som nervózna
V 21 to môže byť iba ten systém "prvý bozk až s tým pravým, čo si ho za pol roka vezmem"
@bozk_po_18
neviem co sa vsetci tak cuduju.. ved nie vsetci ludia su rovnaki a to ze na birdzi su vsetci uz od 16 sexualne skuseni a maju za sebou vztahy so zopar partnermi neznamena ze vsetci ludia na svete su taki..
existuju i ti co si seba vazia viac, nez ako hracku prirody.. a pripisuju urcitym veciam a aktom ine hodnoty a postavenie v rebricku ako zvysok..
teda nie je vobec nic cudneho na tom, ze sa niekto ako 20 ci 25 rocny nebozkaval ci nemal sex..
a uz vobec to nema nic docinenia s fanatizmom ako takym.. a pochopte uz prosim, ze fanatizmus nespociva v prejavovani viery a jej obhajobe a drzani sa jej pravidiel.. fanatizmus je cosi uplne ine..
´´ Fanatizmus je krajný stupeň oddanosti nejakej myšlienke alebo veci, založený na slepej viere v správnosť svojich názorov a činov. Sprevádza ho neznášanlivosť voči inému presvedčeniu a názorom, neschopnosť zaujať kritický postoj k sebe a svojim skutkom ´´
teda fanatikom nie je ten co vieru vyjadri..ale je nim kazdy, kto ho prvvym nazorom z niecoho takeho "obvini" alebo som aj ja zas ten fanatik??
ale dobre. ospravedlňujem sa