OTOč HO tak o 15 stupnov na juhovýchod ,potom sa nadýchni, naklon sa na juhozápad o 30 stupnov a prilož si usta na tie jeho.. ak zacítiš,že sa pootvorili a jeho chuťový receptor sa snaží dostať do tvojho orálu spolupracuj...
takže zaujímavé je to: s Amrafelom na hlavnej stanici
ale inak nechápem zmysel tejto témy LoL ja som sa prvý krát bozkávala ked som mala 12 a to pri hre Pravda alebo odvaha a nezakladala som prijebané fora
podla mna, ak sa este na to pytas, tak na zaujimave veci mas cas, najskor to proste musis skusit, ono to viac menej ide samo, ale ja sa pamatam, ze proste ked som v tom nemala este uplnu prax, tak som sa bozkavala uplne inak jak teraz a teraz mi to vyhovuje omnoho viac... musis prist na to, co ti je prijemne a jedno s druhym, potom mozes zacat experimentovat
Vraz mu jazyk až do krku a potom sa toč v smere hodinových ručičiek
Ale nie... tak ja neviem, na obzvláštnenie môžeš skúsiť hryzkať, alebo ja sa zvyknem k chudákovi, ktorý je so mnou v intímnej chvíli nakloniť na bozk a potom sa uhnem... zatiaľ sa im to páčilo, ale je to individuálne.
joj jaky ste vtipny som bola fakt zvedava ze co napisete k tejto teme a sranda no...len tak tu daco trepnem a hned mam 15 komentarov...radsej uz nepisem nijake forum bo riskujem este trapas poriadny...ta tak
ááá šak tu máš odomňa radu pohľadaj si videá o tom na videojug.com alebo googli ale je pravda že to ide sam to je niečo ako že vieš chodiť alebo k čomu by som to prirovnal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
videla som už vseljmake zaujimave otazky ale momentalne je toto moje top 1
ja zomrem....dieťa hraj sa s babikami radsej este
a bozkavanie nie je veda v trinastich ti o jazykoch nic netreba vediet (terza by tu mala byt moja najlepsia kamaratka a povedat ta prava sa ozyva
o to nas nemôže pripraviť
ale inak nechápem zmysel tejto témy LoL ja som sa prvý krát bozkávala ked som mala 12 a to pri hre Pravda alebo odvaha a nezakladala som prijebané fora
Ale nie... tak ja neviem, na obzvláštnenie môžeš skúsiť hryzkať, alebo ja sa zvyknem k chudákovi, ktorý je so mnou v intímnej chvíli nakloniť na bozk a potom sa uhnem... zatiaľ sa im to páčilo, ale je to individuálne.
lebo fora sa nezakladaju ked chces "len tak niečo trepnuť"