Ahojte akurat som bol na vypalovanii bradavice tekutym dusikom. Mam ju na prste. Chcel by som sa opytat ze ci su to mozem normalne hned umyvat ? alebo kedy ? a este jedna otazka ze kedy si to mam prelepit leukoplastom ci hned alebo mam pockat ked sa mi sp
ja ked som mala na prste tak som v pohode vsetko s tym robila, neprelepovala, proste len cakala kym sa tam urobi ta chrasta co ma potom sama odpadnut a hotovo..
mozes si umyvat ruky. lepsie sa ti bude bradavica odlupovat.
nemusis si davat leukoplast ale ked to mas napr. na pravej ruke a zavadza ti tak hej.
Ked vam vyrastie zase po vypalovani tak doporujucem tyzden pockat kym sa to ukludni a kupit si liek duofilm a kazdy vecer si ho natriet na bradavicu. Nemusite ju ani zalepovat. neskor sa vam zacne odlupovat az celkom zmizne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
nemusis si davat leukoplast ale ked to mas napr. na pravej ruke a zavadza ti tak hej.
Ked vam vyrastie zase po vypalovani tak doporujucem tyzden pockat kym sa to ukludni a kupit si liek duofilm a kazdy vecer si ho natriet na bradavicu. Nemusite ju ani zalepovat. neskor sa vam zacne odlupovat az celkom zmizne.