anooo viem uz to tu bolo sto x ale nevidela som to este v takejto forme...chcela by som to vidiet takto ako statistiku...su to dva rozdielne zanre...ale predsa len..
inac ti co ste pozerali breaking bad, aky je vas nazor na walta? strasne ma sklamalo aky sa z neho stal sebec....
Breaking Bad je technicky dokonalý seriál
má to spád, nenudí ani jeden diel, postavy sú dokonale vykreslené, má to vynikajúce spracovanie.
Ja neviem, nechápem nikoho kto dá GoT v súboji s BB, i keď aj GoT mám veľmi rád. Ale BB je o level vyššie.
je to kazde iny zaner takze velmi tazko porovnavat...
ja som pozeral breaking bad do 4serii a dovtedy to bol uplne super serial a pacil sa mi, odvtedy som to uz nepozeral, lebo sa mi nechcelo cakat dokym natocia novy diel a potom som sa k tomu uz nevratil
GoT je tiez super. Taky zvlasny, s casti to pripomina telenovelu ale inak da sa to pozerať super film, ale oba su u mna tak 50/50 mozno 49/51 preto som aj tak hlasoval
@5 ja zas nechapem ako niekto moze tvrdit hento o BB technicky o level vyssie. no tak to darmo, postavy sa v urcitych momentoch zsakveli svojou uplnou jebnutostou, scenar musel pisat semtam niekto iny asi a dobre jebnuty, ta zenska zahrala najlepsiu ulohu ked nerevala ( 90% serialu ) proste uh, vobec to nebolo take namakane
@zdasati no ani nie, prve 3 serie som pozrel za 2 dni asi bez dychu a potom to slo uz len dole. pak este zopar dobrych dielov a potom som uz chytal nervy asi len pomedzi zopar dobrych scen a replik
@barky ale picu nemozem sak ale mi nehovor, ze si si dobre niekedy netukal na celo, ze co ten kokot robi ako Jessie v pohode, to bola fetka to som akceptoval, ze je jebnuty dobre. ale heisenberg bol mastermind a zrazu failovacky hentake, viiis
dal som breaking bad lebo ten koniec bol fakt super, celkovo už to s odstupom času vidím matne ale viem, že som z toho mal omnoho dlhší empirický spád a ešte dva týždne mi dej lietal v hlave
ale zas game of thrones ma viac držal v napätí (trochu viac - bb so mnou mávalo ako chcelo)
teraz pozerám true detective a má to tiež riadne dobrý nábeh a dávam tomu potenciál predčiť oba seriály (tie filozofické myšlienky Rust-a sú ako kópie tých mojich, prosto nehorázne mi sadnú niektoré veci)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
inac ti co ste pozerali breaking bad, aky je vas nazor na walta? strasne ma sklamalo aky sa z neho stal sebec....
má to spád, nenudí ani jeden diel, postavy sú dokonale vykreslené, má to vynikajúce spracovanie.
Ja neviem, nechápem nikoho kto dá GoT v súboji s BB, i keď aj GoT mám veľmi rád. Ale BB je o level vyššie.
ja som pozeral breaking bad do 4serii a dovtedy to bol uplne super serial a pacil sa mi, odvtedy som to uz nepozeral, lebo sa mi nechcelo cakat dokym natocia novy diel a potom som sa k tomu uz nevratil
GoT je tiez super. Taky zvlasny, s casti to pripomina telenovelu ale inak da sa to pozerať super film, ale oba su u mna tak 50/50 mozno 49/51 preto som aj tak hlasoval
ale tak tebe sa ľúbi REC, ty si sa už sám zdiskreditoval ako kritik
a dumbassa si zec, dig!
ale zas game of thrones ma viac držal v napätí (trochu viac - bb so mnou mávalo ako chcelo)
teraz pozerám true detective a má to tiež riadne dobrý nábeh a dávam tomu potenciál predčiť oba seriály (tie filozofické myšlienky Rust-a sú ako kópie tých mojich, prosto nehorázne mi sadnú niektoré veci)
Game of Thrones je moj weekly fix nasilia, kedze mam v poslednej dobe dost slaby zaludok.
Tak ale ono to tak vacsinou byva, ze kvalita serialu po druhej/tretej sezone prudko klesne.