Taaakže, keďže som tento telefón už rok nepoužíval chcel som sa naučiť jak nahrať nejaký ppč ROM alebo dačo. Rootnuť som rootol, CWM recovery nainštalované, dal som factory reset a už sa nezapol. Nahrával som ROMky ale ani 1 sa nenatiahla.
@kristian1112 však stiahni ROM, nahraj ju na pamäťovú kartu, choď do CWM recovery menu, tam vyber select "Install zip from SD card" a nahraj tam tú ROMku ... + nezabudni na Google apps, lebo nebudeš mať Google Play!!! (platí to pri CM romkách)
@77hanes77 sťahoval som 3 rôzne všetky padli pri nahrávaní(sťahoval som na ten mobil, vymazával som aj asserty kde bol práve ten mobil ale nepomohlo ani to). Jedine si musím zohnať windows a skúsiť niečo vygoogliť a cez Odina či blbosti hovorím?
Sťahuješ ROM určenú presne pre tvoj mobil, podľa označenia?
Pozor, S2 (ako aj mnoho iných mobilov) má niekoľko druhov ... ak si dobre pamätám, existujú:
klasická, európska S2 : GT-i9100
S2 s NFC : GT-i9100N
vynovená S2 Plus : GT-i9105 a GT-i9105P
a mnoho ďalších určené pre rozličné trhy / operátorov
jj mám klasiku GT-i9100 » forum.resurrectionremix.com/index.php?PHPSE...
toto som skúšal ako prvé, mne bežal 4.X.X STOCK based ROM takže to vyhovovalo. Len jaký som magor namiesto nandroid backup-u som hneď spustil factory reset -.- A potom sa mi už nechcelo ani nabootovať. Ale tak pokračoval som podľa návodu a nechce sa mi to nahrať. Síce skúsim radšej znova
@kosmiklove díky, díky. Už hodinu aj pol sťahujem stock rom z nejakého rapidshare kde je rýchlosť obmedzená na 80kB/s. Takže zatiaľ som sem napísal či ešte nie je nejaká možnosť. Tiež sa v tom hrabem prvýkrát takže díkes nebudem musieť googliť cez čo nahrať stock rom
pravdaže GAPPS som zabudol. Doinštalovať sa nepodarilo lebo zas sa mi nezapol. Tak som zopakoval celý proces teraz už aj s GAPPS a modlím sa aby to už šlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Sťahuješ ROM určenú presne pre tvoj mobil, podľa označenia?
Pozor, S2 (ako aj mnoho iných mobilov) má niekoľko druhov ... ak si dobre pamätám, existujú:
klasická, európska S2 : GT-i9100
S2 s NFC : GT-i9100N
vynovená S2 Plus : GT-i9105 a GT-i9105P
a mnoho ďalších určené pre rozličné trhy / operátorov
toto som skúšal ako prvé, mne bežal 4.X.X STOCK based ROM takže to vyhovovalo. Len jaký som magor namiesto nandroid backup-u som hneď spustil factory reset -.- A potom sa mi už nechcelo ani nabootovať. Ale tak pokračoval som podľa návodu a nechce sa mi to nahrať. Síce skúsim radšej znova