ja mám 16 a nemám a tiež chcem... ale teraz sa všade na krízu vyhovárajú.. a keby ma aj kdesi chceli tak ma nezoberú lebo buď prepúšťajú alebo dávajú ľudí na dovolenky.. tak nemáme šancu teraz
15 ročný by nemali ešte pracovať ani brigádne až od šestnástich inak je to brané ako vykorisťovanie a detská práca podla zákona ak ťa niekde vezmú tak iba na čierno ...
@whataboutsusan má pravdu, legálne je brigádovať prípadne vykonávať dohodu o pracovnej činnosti od dovŕšenia 16teho roku veku, ... takže nemyslím, že sa nájde, iba ak nelegálna a tých je málo ... téma je bezpredmetná pokiaľ sa diskutuje v legálnej rovine
Mnoo ja budem mat o mesiac 17 a brigadu som si nedawno nasla...mnoo mala som aj predtym ale to bolo o nicom...ako 15 rocna som mala problem najst si brigadu
pre mna baby robia proma ale mladsie nez 17 neberem ... a netusim ani kde robia mladsie ... od 16 este tak v agenture normalne brigady ale 15 pochybujem
aj ja by som potrebovala prachy..ale kym budem moct ist na brigadu,tak si budem musiet pockat este pekne dlho vzhladom na to ze ani v 15 asi nezozeniem...
treba mať kontakty a máš to isté
alebo treba mať šťastie, ako som mal napríklad ja.
alebo rodinný podnik .
a nevadí, že nemáš 15, zákon sa obchádza všade
no ja mam 16 a prave zacinam obsluhovat v restike ale tak chodim na hotelovu akademiu takze aj preto ma vzali tak neviem, v 15tich som tiez nic nenasla
@21 no rodinný podnik ani nespomínaj, minulé leto som robila u mamy v robote a už druhý deň mi to liezlo na nervy, jediné čo mi pomáhalo tam prežiť bol občasný prístup na net
no da sa .. ja rozdavam letaky ae uz mi to dost leze na nervy bo sa mi nesee .. ae tak prachy treba to je prafda .. hh ae akoze brigadu na leto si vobec nehladam .. a nacoo ?? sak leto si treba uzivat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ved chod do nekaeho bufeta ci tak
mno sak chod roznasat letaky..abo neviem co,tych brigad je milion..urcite sa daco najde,len treba chciet
no ja brigadujem, ale to len cez tyzden...chcela by som si nieco najst na vikendy
Stále mi mama nadáva, že si nič nehladám, ale tak hladám, ale hovno vždy nájdem :/
alebo treba mať šťastie, ako som mal napríklad ja.
alebo rodinný podnik .
a nevadí, že nemáš 15, zákon sa obchádza všade
akozarobitnainete.meu.zoznam.sk/