Prosím Vás, neviete náhodou o nejakej brigáde, ktorú by som mohol vykonávať pár krát do týždňa poobede ? Študujem na strednej v BA a nemám ešte 18, takže to je trochu náročnejšie a z Tesca sa mi ozývajú iba do pokladne, že potrebujú a to je presne to, čo
@nataly005 akože, ak budem zúfalý, tak naozaj pôjdem do pokladne do Lamaču, ale ak mi tam nájdu nejaké manko že 30€, čo je polovica výplaty a budem to musieť uhradiť, tak to fakt díki teda ale nie
@tomas administratívne práce, ovládam cudzie jazyky, keď treba viem byť milý, ale keď treba tak niečo aj manuálne vyložím a tak . Akože keď som bol mladší tak som pracoval v hoteli a to bolo najsamlepšie, ale nebolo to v BA a ja teraz zháňam niečo iba v BA
@tomas hej, ale hentam som sa zamestnal ako tlmočník pre zahraničných hostí iba kvôli tomu, že kamoška je manažérka hotelu. V BA nepoznám nikoho takého a neviem na čo by chceli študenta strednej školy, keď majú plnú BA absolventov hotelových akadémií :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov