Tak ono to dost zalezi za kolko ael asi oplati, si myslim ,ze tam nejak moc neutratis ale ais je zaklad aby si tam sla s dakym alebo tak.... chapes lebo ono to moze byt dost namahave aby si tma mala aspno niekoho .P
@jeko to záleží od toho ako budem pracovať napr. za 1 kg nazbieraných jahôd 0,80 eur ... vraj 10-15 eur za hodinu by to vychádzalo... len ešte som to nerobila tak neviem či by som toľko nazbierala
@nenita , nebolo to také, ako tam kde chceš isť ty.. bolo to také nezaväznejšie, mohla som prísť akýkoľvek den , dali mi škatule, a zbierala som. Ešte predtym som si hovorila ako tam budem čo najdlhšie aby som si zarobila, no po pár hodinách som si necítila chrbáta nohy.Naštastie som nemusela ist na druhy den znova..Jahody už ale niesu, ak by si zbierala niečo pri čom sa nemusiš krčiť, bolo by to ovela lepšie. A bola som v Návojovciach.Hoci to bola hrozna otroč, no ak by som mala takú priležitosť ako ty, asi by som to vzala, no len na tyzden
@wladqa hej to ti verím že je to otroč a toho sa trošku bojím, ale kým nevyskúšam sama na vlastnej koži tak nebudem vedieť... inak ty si pracovala tu na Slovensku, nie?... v Dánsku sa jahody zbierajú asi až do augusta a tam mám ísť... dúfam že mi pridelia niečo iné (radšej nejaký hrach)
moja sestra zbierala jablka v Ostraticiach a bola to makacka, pali na teba slnko cely den, este tam robila aj 12 hodin niekedy, aby dostala nejaku premiu, inak by moc nezarobila a bola proste znicena... a neviem si to predstavit este v zahranici...
Ahojte ja by som mala zaujem tiez o volaku pracu v zahranici zber neviete niekto o niecom? aj ked nabuducy rok ale nieco dobre a ziadne podrazy volaky kontakt na jun jul august nabuducy rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale k otázke nemám skúsenosti....
@vsetkynikyobsadenedoboha tak pozisťujme
» www.komunita.exil.sk/praca-v-zahrani...
@vsetkynikyobsadenedoboha fakt hocičo?
a ďakujem za všetky reakcie aspoň trochu mi to pomohlo