Ahojte, chcela som sa spýtať či je možné nájsť si brigádu v 14 rada by som začala doma aspoň trochu peňažne vypomáhať lebo viem že pre mamu to rozhodne nie je ľahké, prípadne v 15-tich či sa dá nájsť nejaká solídna brigáda (bohužiaľ 15 mám až po prázdni
v 14 tich jedine že by si brigádoval na čierno, alebo že by mal zmluvu uzatvorenú niekto iný a ty by si pracovala namiesto neho. Napríklad nejaké roznášanie reklamných letákov alebo tak by sa dalo i keď tým si akurát tak na nejaké vreckové zarobíš.
Aspoň čo ja viem, tak zamestnať len na polovičný úväzok môžu osobu, kt. dovrší 16. rok života a má skončenú povinnú školskú dochádzku (t.j. 10 rokov). Dovtedy, ak máš známosti, tak by ťa mohli zamestnať niekde načierno. Taky s tým mám problém, hodilo by sa mi trošku si privyrobiť na strednú školu. Len treba hľadať, všade sa vypytovať a nevzdávať sa, prajem veľa šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Roznášaj letáky.