podľa toho, čo v Kauflande... sedieť za kasou - ano, obsluhovat za pultom alebo umyvat regale a dokladat - nie
robil som za 2,70 ale to bola pohoda robota... okrem som doucoval, takze sa to vykompenzovalo a nakoniec to hodilo celkom dost €
Jo závisí od mesta napr. by som tu v Brne pod 3,50 - 4 eurá ani nešla a to ešte pre Čechou sú dýška samozrejmosť takmer pri všetkom kdežto Slovač ti ledva 2 centy nechá ale na druhú stranu v mojom rodnom meste som bola rada aj za 2,80 euri na hodinu yay takže tak
Na strednej som brigadovala aj za menej, dva mesiace ako čašníčka (2,8€ v hrubom), potom v H&M (3 v hrubom) a... to je asi všetko potom som už isla len vyššie
Robím už v Kauflande rok a až nedávno mi zvýšili mzdu na 3€/hod. Som z východu a som študentka, čiže si veľmi nie je z čoho vyberať, no nikdy som neľutovala, že pracujem v Kauflande. Veľmi ma to obohatilo ako človeka, občas je to fakt sranda s tými ľuďmi. Určite choď do toho. Za vyskúšanie nič nedáš.
@trblietka Robím tam od februára, len ma zaujímali názory ostatných. Súhlasím, s ľuďmi čo tam pracujú je sranda, prídu mi celkom príjemní. Niekedy aj so zákazníkmi sú vtipné momenty. Takže sa mi tam páči za ten čas čo tam brigádujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
robil som za 2,70 ale to bola pohoda robota... okrem som doucoval, takze sa to vykompenzovalo a nakoniec to hodilo celkom dost €