cez agenturu? A co ti sisi????? By si zarobil hovno a nie peniaze. Zober sa a pytaj sa. Ja som tak zyskal robotu v elektoroptrebicoch znacku tej predajne nejdem uverejnovat. Je to sice drina ale zasa kto by si nechecel chytat kamerky za 25 000Sk len tak alebo plazmy, nie?
Moja rada je. tu brigadu nenajdes. Ale nadjes ju tam vonku ked otvoris papulu a budes sa pytat a vstup vsade hotel to je jedno aj upratovaca rob. Ide o zarobok
noslus ? to co je za nazov ? lol fakt originalne no ale k veci takto na rychlo ti najde brigadu naozaj len agentura sice zarobis o nieco menej ale hovnom by som to urcite nenazval urcite ich tam mate viac ako len jednu volakde by mali brat aj od 16 viac si nepomozes lebo dobre fleky su uz obsadene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Moja rada je. tu brigadu nenajdes. Ale nadjes ju tam vonku ked otvoris papulu a budes sa pytat a vstup vsade hotel to je jedno aj upratovaca rob. Ide o zarobok