Ahojte ak niekto bol minule roky v zahraničí na podobnej brigade (zber ovocia ... ) alebo s tym ma nejake skusenosti a vie mi poradiť nejaku serioznu farmu kde sa da dobre zarobiť tak pište prosim vas hladám niečo seriozne, nechcem riešiť agentury a
kamarát bol v Anglicku na tri mesiace či koľko zbierať jablká a triediť, neviem presne kde, ale to bol cez známych. pokiaľ nemáš nejaké kontakty priamo na ľudí, ktorí tam idú, tak si neviem predstaviť ako to poriešiš bez agentúry.
@sabnacke veď práve,potrebujem zohnať niekoho kto vie o tom niečo viac, ma nejake skusenosti s tym. Preto som sa obratila ja na forum lebo v mojom okoli neviem neviem či mi niekto poradi ..Nahodov mi nemožeš dať na neho nejaky kontakt, alebo sa ho spytať o tom niečo bližšie prosim ťa?
@kittan zbaliť do krabice a naložiť do pofidernej dodavky ma možu hocikde, na to nepotrebujem isť ani na zber ovocia a určite nepojdem doniečoho čo neni overene a spolahlive
@nesstea Ja som tam bol toto leto,cez agenturu,ale si myslim,ze ked napises priamo na Farmu tak ta urcite zoberu.Ubytovanie je v karavanoch po 6 osob,plati sa 34 libier na tyzden,je to celkom v pohode...Platia velmi slusne a bezproblemovo.Jediny problem,je ze fakt tam musis makat,je to prisne normovana praca a fyzicky aj psichycky dost narocna.
@nesstea Vydrzal som tam necele 4 tyzdne,cca 800€ (bez odcitania € na dopravu),ale ked vies tvrdo pracovat,tak da sa zarobit ovela ovela viac...bola tam norma 5 debniciek jahod/hodina, musis pozbierat aj pohnite jahody,vstavalo sa o pol 4 rano, o pol 5 si uz musela byt nachystana na poli + totalne j*bnuty ludia,ktory ta cely cas buzerovali...
@valki a nerobili žiadne problemy s tym že si odišiel po 4 tyždňoch, v pohode ťa vyplatili za všetko čo si odrobil? ..ale fu, čakala som že to bude od skoreho rana ale od pol 4?? To je riadne kruty system dalo sa to v pohode stihať, tych 5 debničiek za hodinu?
@nesstea Oni sami mi dali vypoved,kazdy stvrtok boli vyplatne pasky a hned v piatok vyplata na ucte,s platenim nebol problem.Dlzne peniaze,mi este poslali uz ked som bol doma. 04:30 si uz musela byt na poli,a ked si chcela stihat tak okolo tej pol 4 bol budicek.Nie vzdy bolo 5,zalezalo od tunela.A ci stihas,zalezalo od sikovnosti a stastia aky mas tunel a ci ta kontroluju...
Aha. To je dobre. Plat zaleži od čoho? Na hodinu? ..A robilo sa do kolkej cca? nejake prestavky a volno a tak ste mali?... ešte ma dosť zaujima doprava lebo čo som pozerala je to dosť od veci aj ďaleko od letiska.
@valki Aha. To je dobre. Plat zaleži od čoho? Na hodinu? ..A robilo sa do kolkej cca? nejake prestavky a volno a tak ste mali?... ešte ma dosť zaujima doprava lebo čo som pozerala je to dosť od veci aj ďaleko od letiska.
ja som bola raz v lete asi pred 3r tusim.. zbierali sa boruvky na obrovskych plantazch.. chodi tam asi tristvrte slovakov plat bol vtedy 8€ za hodinu..robilo sa od jula do kym sa secko nepozbieralo,ale mozes odist hocikedy,vstavas a robis tez dokedy a jak chces,ale ak si robila od rana do vecera zarobila si vaac..je tam k tomu aj ubytko,ale musis si ho zaplatit..ale neni to vobec drahe..a doteraz mam kamosov co tam chodia..velice su spokojni..akurat,ze je tam veeeeeeeela hmyzu a je to v rakusku a hlasi sa tam tusim v marci alebo v aprili
@nesstea plat bol 6,20 libry/hod,,,nadcasy 9.30libier/hod...pracovna doba rozna,do 1 obeda,aj do 5 vecer a prestavky kazde 4 hodiny zhruba.S dopravou nie je problem,lietadlom z Krakowa priamo do Leeds alebo autobusom do Bradfordu.
dávnejšie som bola na jahodách v AU, už nikdy v živote je to veľmi náročná práca, zberali sme iba I.triedu, teda polovicu jahôd čo som obrala bola nepoužiteľných (ale mohli sme ich zjesť, alebo si ich nechať). Vydržala som tam týždeň aj to iba preto, že sme boli dobrá partia...a jahody som nemohla cítiť ani vidieť asi mesiac.
ahojte, mám záujem o zber ovocia od polovice júna 2014 do konca augusta. Ak máte nejaké kontakty budem rada ak sa o ne podelíte, nakoľko nedôverujem agentúram a zatiaľ som nenašla ani jednu dôveryhodnú. Prosím vás tí čo ste tam boli, o zaslanie nejakého kontaktu + informácie.
l.kupculakova@gmail.com
Vopred ďakujem ! a teda dúfam že niekto z vás bude ochotný ma informovať ak viete o niečom
Ahojte,
Ja mám tiež velký záujem o zber nejakých plodín v zahraničí max . na 3 mesiace ( jún,júl,august alebo júl, august, september ) . Cez agentúru nechcem ísť, veľa ľudí na to doplatilo ale ak poznáte nejakú naozaj spolahlivú a dobrú alebo máte nejaký kontakt prosím ozvite sa na môj email.
elis.orieskova@gmail.com
Ďakujem pekne !
Pozerám že dosť ľudí by radšej vynechalo agentúri a čo ja viem čo všetko, tak by sme sa mohli nazbierať viacero ľudí a pohľadať niečo vždy lepšie ak idú viacerí ako ked ma ísť niekto sám do niečoho nového..
Čaute, tiež by som mal záujem o nejaký ten zber ovocia v zahraničí. Len mám taký istý problém ako poväčšine z vás ... Potreboval by som niečo overené vlastnou skúsenosťou. Poprípade nejaký ten kontakt na niekoho... Alebo ako sa to začalo rozoberať že by sme sa pozbierali viacerí a by sme sa vybrali ako partia
Heej presne tak by trebalo sa pozbierať tak neviem, či už niekto niečo našiel, ale ja zatial níč našla som v Taliansku brigádu, len nejako ztamať neodpisuju tak asi z toho nič
Ahojte ... mam zaujem o pracu v zahranici (zber ovocia a zeleniny, triedenie atd...) priblizne a dve az dve a pol mesiaca... (polovica juna,jul a august). Nechcem riesit ziadne agentury... Vie mi niekto pomoct ?
prosím vas ludia keby som chcel ist zbierat to ovocie vedeli by ste mi poradit nejaku slušnu farmu a stranku kde sa mam na to pytat lebo chcem brigadu a nech je aspon dobre platena a toto ma dost zaujalo ze ci by ste mi neposlali nejaku stranku kde by som si to mohol zistit a poradit mi ako sa tam dost strasne moc vas ziadam
najlepsie je ist niekde kde su nejaky slovaci alebo aspon tam kde niekto uz bol .. bola som na jabkach v taliansku tam sa to oplati pretoze je tam vela fariem
Cauko tiez surne hladam pracu,teda skor peniaze a chcela by som ist povedzme zbierat jablka do nejakeho talianska napriklad. (nechcem muklovat uhorky na voziku chapete,radsej tie jablka asi).agentury su svine,to je jasne...takze rovnako ako ostatni zhanam a prosim o pomoc.a dobry napad dat dokopy nejaku gruppu.ja stredne slovensko prievidza,niekto z okolia co to tiez na tuto sezonu mysli vazne?keby daco odpovedajte abo spravu dikycko cauko
tiež si hladám prácu,brigádu to je jedno kde a čo som ochotný aj odcestovať alebo sa prestahovať a k tomu nejakú kamarátku tak ak by sa niekto alebo niečo našlo pre mna tak mi píšte počítajte so mnou na 99.9%
Ahojte nechce ist niekto na zber jablk do talianska na mesiac v auguste? Chystam sa sama ale radsej by som sla s niekym tak ked niekto ma zaujem dajte vediet
Ja som bol tento rok na zbere v Taliansku...
ak sa bojis, tu mas zakladne info » inpraca.sk/zber-jablk-tali... ... muzi, zeny..vsetci ...ale aj makacka ked sa ti nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
l.kupculakova@gmail.com
Vopred ďakujem ! a teda dúfam že niekto z vás bude ochotný ma informovať ak viete o niečom
Ja mám tiež velký záujem o zber nejakých plodín v zahraničí max . na 3 mesiace ( jún,júl,august alebo júl, august, september ) . Cez agentúru nechcem ísť, veľa ľudí na to doplatilo ale ak poznáte nejakú naozaj spolahlivú a dobrú alebo máte nejaký kontakt prosím ozvite sa na môj email.
elis.orieskova@gmail.com
Ďakujem pekne !
Vopred dakujem
mohla by si aj mne prosíím poslať kontakt ako si sa dostala na zber?
ďakujem krásne
mail: barbora.greskova@gmail.com
ahoj mohla by som tiez poprosit kontakt na ten zber ? mala by som tiež zaujem dakujem
ak sa bojis, tu mas zakladne info » inpraca.sk/zber-jablk-tali... ... muzi, zeny..vsetci ...ale aj makacka ked sa ti nechce