Typek na co agentura? Agentura zobere mozno 10%-20% s platu. To potom nemusi ani pracoavt. najlepsie je sa ist popytat. A to co som jej ja napisal tak je to na www.profesia.sk.
49 SKK/h je malo ale bohatne sa postupne nie hned na raz
ano, najlepsie je,ak mas brigadu,kde ta platia na ruku- prostrednictvom brigady- tam ti len stahuju z tvojich penazi a aj tak ti peniaze na ucet posielaju s oneskorenim..a v niektorych ani nie je iste,ze ti zaplatia,to co maju (
Kasko agentury su fajn. Ja sa chystam, ked bude volne vjednej firme ist cez agenturu (trenkwalder) robit za 60/hod a to je na zaciatok a na to ze to neni bohvie co robota, celkom dobre..
Tommyhot ale trenkwalder ponuka iba pracu nie? ci aj brigadnicku cinnost?
Akurad viem, ze som sa nechal ojebat jednou firmov. Tesil som sa a oni mi neposlali ci ma beru alebo nie. Fakt ako si niektore firby robia svoje meno. e-mail je predsa zadarmo budem sa aspon pripravovat a maturu.
kemuro poprad okolo popradu sa krutia same brigady ja som ich nasiel na nete minimalne 80 ponuk a to je mozno malo. Hladaj. google je vyhladavac ak vies a ten pomaha
Kasko, ponukaju brigady ale len od 18tich a platia ta ako normal pracovnika (aspon myslim). Ja som tam ako obycajny brigadnik zahlaseny a teraz cakam kedy ma zavolaju.. Uz som bol v Kauflande na inventure ale len jednu noc bo mi odislo koleno a viac by som tam aj tak nevydrzal..
DPC to vam uz fakt jebe? Kazdy jeden prispevok v tejto kategorii, su len jebnute otazky este jebnutejsich deciek co si nevedia otvorit papule, sa uz uvedomte, ze nikto vam robotu hladat nebude..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Baliaci pracovník 49SKK/h 8 hodin denne to mas.
len treba hladat vsakze? takze si nehladala vsade
49 SKK/h je malo ale bohatne sa postupne nie hned na raz
Akurad viem, ze som sa nechal ojebat jednou firmov. Tesil som sa a oni mi neposlali ci ma beru alebo nie. Fakt ako si niektore firby robia svoje meno. e-mail je predsa zadarmo budem sa aspon pripravovat a maturu.
kemuro poprad okolo popradu sa krutia same brigady ja som ich nasiel na nete minimalne 80 ponuk a to je mozno malo. Hladaj. google je vyhladavac ak vies a ten pomaha