Nejde mi o peniaze, ale hlavne o dobrí pocit ,že peniaze ktoré utácam sú moje a že nie som závislá od toho, či mi rodičia dajú pár drobných na autobus.
hah no ja tiež niečo hľadám.. tak pište typyy ale doteraz som napr, chodila na rozne komparzy alebo raz som bola aj satniarku ale to su len jednorazove a take dlhodobejsie neviem vobec
ja mám slušnú kariéru v roznášani novín... budem mať 20 a robím to od 15.. ale stále ma to bavi... a celkom slušne mi to vynáša, nesťažujem si... moc sa nenarobím, dosť si zarobím a ostáva mi aj do zberu...
@adsy moj brat robil bez papiera a potom ho osrali o peniaze...
ja som robil len raz stym ze sef stale vravel "zmluvu ti dam zajtra" po tyzdni som zavolal na statnu inspekciu prace ze co mam robit a zmluva bola do dvoch dni na stole mohol ma vyhodit
nikdy nebudem riskovat bez zmluvy pracu kde nieco robim ako otrok a minimalne dohodu ustnu pred par svedkami uzavrem... aj keby som mal nizsiu placu ako medzi 4 ocami tak radsej papierovo... lebo bez papiera nemusim dostat nic..
@freedomko ja som už prešiel dosť zamestnaniami a nikdy som nikde bez zmluvy nerobil a ani nebudem. Ľudia a hlavne súkromníci sú dnes svine a častokrát ti nedajú to čo majú a je im jedno čo budeš robiť ty...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja som robil len raz stym ze sef stale vravel "zmluvu ti dam zajtra" po tyzdni som zavolal na statnu inspekciu prace ze co mam robit a zmluva bola do dvoch dni na stole mohol ma vyhodit
nikdy nebudem riskovat bez zmluvy pracu kde nieco robim ako otrok a minimalne dohodu ustnu pred par svedkami uzavrem... aj keby som mal nizsiu placu ako medzi 4 ocami tak radsej papierovo... lebo bez papiera nemusim dostat nic..