Kde ich zhánate? Z internetu, z inzerátov, po známostiach? Súrne nejakú potrebujem,, ale neviem nič nájsť a ak aj nájdem a ozvem sa tak ma odignorujú..
jj, nosluš je super, aj keď je to dosť blbé, že tá agentúra ti trhá lóve za sprostredkovanie práce. internet je v pohode, tam som si nachádzala robotu a keď súrne potrebuješ niečo, roznášaj letáky, tam vždy berú. alebo call centrá, aj keď to je totálne napiču robota (pre mňa takou bola, nemusí byť aj pre teba
Ja zháňam cez kamarátov. Teraz som bola čechách..Ale nechápem napríklad ľudí kt.môžu ísť do práce do zahraničia(nemyslím česko) ale nechcú to využiť!:/ Akože ja som napríklad hľadala niekoho kto by somnou išiel do Anglicka,ale nikto nemal zájem.Každý mal nejakú výhovorku napr.priateľ/ka ,vzdialenosť,..
odporucam nocne inventury, su vacsinou od 22 do 06 ráno... a nemusis ich robit kazdy den.. staci len v piatok a v sobotu
@xlilix s tým zahraničím úplne súhlasím D ja som teraz rok v taliansku na strednej skole cez agenturu a uz tu brigadujem a cez leto idem pracovat s kamoskou na 2 mesiace do zabavneho parku do USA a na buduce leto mam uz vybavenu brigadu tiez v zabavnom parku v australii D v zahranici zarobis ovela viac ako na slovensku, a pri niektorych (aj pri tom mojom) parkoch mas ubytko a stravu zadara... tak ti ostanu money aj na skolsky rok
@lucydreamer a cez ake stranky si hladas tieto brigady alebo len po znamostiach? tiez mam zaujem o brigadu v zahr. ale neviem ktore stranky su spolahlive, ktorym verit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
no comment... teens je pomaly najširšia cieľová skupina.
a tiež neviem nakoľko je pravda že na zaplatenú prácu je čakacia doba...
dajme tomu že cez internet a ak chceš konkrétne poslednú prácu vedieť tak prednedávnom som ozdoboval euroveu na vianočnú výzdobu.
@xlilix s tým zahraničím úplne súhlasím D ja som teraz rok v taliansku na strednej skole cez agenturu a uz tu brigadujem a cez leto idem pracovat s kamoskou na 2 mesiace do zabavneho parku do USA a na buduce leto mam uz vybavenu brigadu tiez v zabavnom parku v australii D v zahranici zarobis ovela viac ako na slovensku, a pri niektorych (aj pri tom mojom) parkoch mas ubytko a stravu zadara... tak ti ostanu money aj na skolsky rok