ahojte ...... chcel by som sa spytat na jednu vec ludi ktory studuju v brne ..... velmi rad by som chcel ist do brna na masarykovu univerzitu ale kedze nie sme na tom doma najlepsie s financiami tak sa toho dost obavam ako to zvladnem s platenim si vec
S financiami problém nie je. Náklady su približne rovnako vysoké ako na uni niekde na Slovensku. Intrak sa da zohnať celkom lacný, ja som platil 1800kč v četne služieb a internetu. privát sa da zohnať od 2400 v širšom centre. Plus MU vypláca ubytovacie štipendium asi 3000kč na semester. Ak by si potreboval viac financii (mne naklady na mesiac vychadzali asi na 250e), da sa zobrat pôžička z FnPV až do vysky cca 3300e každý akademický rok s minimálnymi úrokmi a splácaním po absolvovaní štúdia.
Tak ja som platila cca 120€ intráky, 20€ cestovanie,raz za 3 mesiace šalinkarta(27€), okolo 50€ strava, takže do tých 200-220€ som sa mesačne v pohode vošla ak som neutrácala zbytočne.
Plus,ak si silne splachovací tak v callcentrách berú stále
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
tento rok je zmena systému prihlasovania sa
Plus,ak si silne splachovací tak v callcentrách berú stále