Bude divné ak budem mať v 15 piercing v pere? Keď som sa o tom s kamoskou rozprávala tvrdila mi že budem divná (niežeby mi to vadilo ) A nebude stým problém na škole?
podla mna je celkovo divne si davat niektore druhy piercingov na niektore miesta - napr. kovove gulicky niekedy z dialky vyzeraju ako bradavice, hlavne ked su v okoli pier. piercingy sa mi v celku pacia, ale musia vyzerat ako ozdoba a nie ako kozne vyrastky a s vekom to nehra ziadnu rolu
dikes za komenty mne neslo priamo o to ci to bude "divné" , ale o to ze napriklad mojej poluziacke co ma pierc v nose učitelia furt komentuju ze co je to za napad a tomu by som sa chcela vy hnut lebo ma teketo veci dost irituju. moje telo, moj zivot nie ich problem nie je tak
Napr. naši strihne odmietali moje reči o piercingu a tetovaní. Povedali, že od 18tky si s telom môžem robiť čo chcem. Čo aj patrične využívam
Ale v 14-15 sa mi zdá (aj teraz, keď sa prejdem po námestí, SAD, kade-tade) svojím spôsobom smiešne, kde majú očividne mladé slečny piercingy, tetovania (väčšinou sa jedná o malinký piercing v brade, vytetované ,,originálne" hviezdičky, srdiečka, čínske znaky )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a už aj mladšie deti mávajú piercingy, takže by som to nejak neriešila
vyplaz jazyk ňuňo :ble:
Napr. naši strihne odmietali moje reči o piercingu a tetovaní. Povedali, že od 18tky si s telom môžem robiť čo chcem. Čo aj patrične využívam
Ale v 14-15 sa mi zdá (aj teraz, keď sa prejdem po námestí, SAD, kade-tade) svojím spôsobom smiešne, kde majú očividne mladé slečny piercingy, tetovania (väčšinou sa jedná o malinký piercing v brade, vytetované ,,originálne" hviezdičky, srdiečka, čínske znaky )
Napr. ja som mala pierc v jazyku, ale vybrala som ho.
Potom som si dala do brady a to ma tiež prešlo.
Teraz už len doťahujem tetuvačky, z čoho zas frajer nie je nadšený, ale nech si nasere