Mne je to jedno. Ja som Zvolenčan a som strašne rád, že naši vypadli. Vždy po zápase mi popod okno tiahli húfy ožratých debilov rôzneho veku a trieskali do okien. Takže sa mi uľavilo a myslím si, že 90 percent ľudí by bolo rado, keby divákov po zápase aspoň na 24 izolovali od normálnych ľudía po vytriezvení ich pustili domov.
A co ked zmietli Skalicu, ved Skalica je slaba ako lipovy caj, ani Palffy nepomoze. Asi na zaciatku playoff som pozeral TA3 a pytali sa kto bude majster a vsetci tipovali, ze SLOVAN a ten je teraz v pici. Dukla je teraz v dobrej forme, tak Kosice bude lahke zdolat
urcite nie.. btw. k tomu, ze Dukla je teraz vo forme.. Dukle akurat praje stastie, vid. seria s Martinom, vcerajsi zapas, druhy zapas v Samsung Arene.. ak aj postupia cez Slovan tak vo finale je jedno ci sa stretnu so Skalicou alebo Kosicami (z tejto serie tipujem Kosice), prehraju
Pfff, sama vychodoslovenska prdel tu je...a ked nie tak belasa fasisticka zadnica z juhu. Dukla pojde do finale a tam si poda Kosice 4:2 na zapasy. Tento rok si titul ujst nenechame.
Neviem neviem, ci sa da povazovat za stastie to, ze 3:0 otocia na 4:3 na serie proti Martinu V prvom zapase zo Slovanom Dukla prehrala len preto, ze nehrala disciplinovane a goly dostala z presiloviek. Ked uz sme pri tom finale, myslim si, ze tam pojdu Kosice, aspon sa bude na co pozerat
Podla mna vyhraju titul Kosice. Slovan ma lepsie muzstvo ako Dukla lebo maju viac penazi ale kedze byvam teraz v TN tak dufam ze sa do finale dostane Dukla
Neviem prečo vznikla táto téma. Veď to bolo uplne jasne že každý tu bude písať na svojho favorita ze bude majstom, aj keď pravda môže byť úplne iná.
Som z dubnice, s chalanmi hokejistami z Dukly sa poznám osobne...Verím že sa dostanú cez Slovan, o tom ako nepochybujem, ale myslím si že Košice budú majstrami....no necháme sa prekvapiť???
P.S: odkaz pre Sasunku....Za to že ten tvoj Slovaník bol majstrom minulý rok, tak sa nepoondi. Tých ufonov si láskavo odpusti a svoje komplexy z toho ze "padlí orli"uz nevzlietnu si rieš inakším spôsobom
ach.....ale predtym sme pekne slovanistov potrapili....a pritom je nas tym dost slaby....ale bojovali sme ako levy....aka skoda bude ked nam kollar odide do zlina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
SLOVAN RULEZZ
HC KOSICE bude mat titul!
DUKLA je najlepsie u nas !!!
a
KOŠICE do PIČE !!!
Som z dubnice, s chalanmi hokejistami z Dukly sa poznám osobne...Verím že sa dostanú cez Slovan, o tom ako nepochybujem, ale myslím si že Košice budú majstrami....no necháme sa prekvapiť???
P.S: odkaz pre Sasunku....Za to že ten tvoj Slovaník bol majstrom minulý rok, tak sa nepoondi. Tých ufonov si láskavo odpusti a svoje komplexy z toho ze "padlí orli"uz nevzlietnu si rieš inakším spôsobom