@crazykdi Ja asi slovina, anglina a taliančina. Neviem, som síce na bilingválnom gymnáziu, ale tie jazyky sú nejako problém, čo sa počtu známok týka. :/
Ach... Trieda povedala, že mám proste vynechaných veľa hodín a bla, bla bla, no ale že učitelia sa jej zatiaľ nesťažovali. Tak ešte v kútiku duše nejako dúfam, že sa nakoniec cez to predsa len nejako bez tých skúšok dostanem. A ak nie, tak si potom držíme navzájom palce, kluci.
ja som robila z fyziky, pretože som srala na školu a iba fyzikárke to vadilo.. a nemala som moc šancu, prišla som tam, dali mi papier s otázkami, že mám písať koľko viem.. potom po 10 minútach ma stopli, že im to mám dať.. ja že ok, ale mám ešte iba polku.... oni tvrdlili že nevadí, že to obhájim ústne. prešli so mnou veci, čo som stihla a potom mi úplne bez hanby povedali:
"No, polku si nevedela, to máš najlepšiu 4ku." a potom veci o tom, ako sa to nemám šancu doučiť, keď nechodím do školy a tak.
proste keď ti chcú dokázať, že si tupá a že oni majú pravdu, tak si to dokážu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
no nic, prides, daju ti otazky, mas nejaku pripravu a potom to pred 3 clennou porotou zodpovedas, ziadna veda
...prebiehalo to hrozne... test a potom obhajoba, obkec co si ako si a preco si pocitala
Dali nám test napísali sme ... povyčerpávali nás dačo ústne a šli sme dpč...
Každoročné slovenčinárske vyčerpávanie...
"No, polku si nevedela, to máš najlepšiu 4ku." a potom veci o tom, ako sa to nemám šancu doučiť, keď nechodím do školy a tak.
proste keď ti chcú dokázať, že si tupá a že oni majú pravdu, tak si to dokážu.