Budem si brať telefón, nie na paušál, máte osobnú alebo inú skúsenosť s týmito modelmi? Alebo viete o niečom podobnom pre výber
Orange Memphis
Samsung Galaxy Ace
Iné? *
Mala som telefón od Orangeu, volal sa "Orange ... " týchto je dosť veľa, a práve preto si myslím že všetky začínajúce na Orange ... sú na jedno kopyto, ale tento Memphis mi padol do oka vla
@kosmiklove takže skorej z netu ako z obchodu ? Tá druhá je zaujímavá ale tá 800 má pre mna krajší vzhľad...Mala som za život zatiaľ Nokie dve, príde mi to dosť náročný telefón, však som nevedela ani nájsť súbory na pam.karte, a to nehovorím o tom keď som ten fon pripojila do Pc.
Ace ti ponúkne také možnosti ako každý iný telefón s androidom v ničom sa nejako extra od iných aj lacnejších telefónov nelíši. Lenže má veľmi malú vnútornú pamäť a väčšina aplikácií sa ukladá bohužiaľ na telefón nie na SD.. čiže si stiahneš pár aplikácií nevyhnutných na to aby si mohla využívať mobil aspoň s polovice a už ťa bude otravovať oznámenie o plnej pamäti..
Takže ja by som byť tebou hľadala v prvom rade telefón s veľkou vnútornou pamäťou. Napríklad sony xperia j je taký lacnejší, ale šikovný telefónik.
@ladylolita galaxy ace ma android 2.3.5 kde sa este daju presuvat apliakacie na kartu aj ked sa nainstaluju do telefonu takze take hrozne to neni ale predaj je lepsie mat viac pamati...
@drobec186 ja uz nakupujem LEN cez net...tam VZDY najdes vsetko lacnejsie ako v kamennych obchodoch...samozrejme ti tam ale hrozi to ze ak kupujes z inzeratov alebo ebayu alebo podobnych zaleziosti tak sa moze stat ze ta niekto ojebe...
inak ano ta lumia 800 sa vzhladovo paci viac aj mne btw nokia ako nokia...zalezi od toho aky telefon myslis...podla mna su povacsinou ovela jednoduchsie ako ostatne telefony...co to bolo za model na ktorom si nevedela prenasat subory?
@kosmiklove moja prvá nokia bola tá hudobná Nokia Express Music buď 5800 alebo 5500 nepamätám, to bolo hrozné, niečo som do nej naťahala cez kábel z PC a potom nie a nie nájsť. Okrem toho tie priečinky boli anglicky a ani som nevedela do čoho to ukladám guláš proste .
Tak určite z inzerátov nie, to sa mi už vypomstilo nie raz ... Inak keď som pred chvíľou dala porovnať tie nokie 610 a 800 tak 610 má tých vlastností viac ako 800,
@kosmiklove Mala som tú Express music, potom som ju predala pretože som sa v nej ozaj nevyznala. Avšak keď som kupovala nový, znova som siahla po Nokii, myslela som že to bude o niečom inom ale opäť to bolo podobné niečo, tak neviem či ísť do toho zas :3
@drobec186 hej hej 5800 alebo 5530...to boli prve symbianove nokie s dotykovym displayom prave koli ktorym ludia nokiu uz v tejto dobe neznasaju...inak jasne priecinky boli v anglictine...u vyssie spominanych galaxy ace alebo orange memphis tam budes mat tiez priecinky v anglictine...bude ich tam asi 3 krat viac a budes v tom mat ovela vacsi gulas...to mi ver ale inak vsetky symbianove nokie alebo vlastne vsetky smartfony su taketo...ak s tym nevies robit tak sa to bud nauc alebo si kup nieco bez operacneho systemu
kde to porovnavas? 610 a 800 by mali byt na vlas rovnake len 610 by mala byt plastova a mat trosku mensi vykon...preto teda aj lacnejsia...
@kosmiklove eheh, paráda teda , ja som bola za Nokie vždy ale práve preto som ich už potom nekupovala ale aj tak by som do toho šla, viem že sú to kvalitnejšie telefóny . Porovnávala som to na Nokia.com alebo niečo Nokia, počkááj... » www.nokia.com/sk-sk/... tu som to.
Si spomínal že nakupuješ už LEN v internetových obchodoch tak určite vieš, sa ťa spýtam, že či by si mi vedel povedať nejaké tvoje overené obchody, z ktorých ti to prišlo vždy v poriadku alebo čo by si mi poradil ak dačo poznáš. A keby zájdem do nejakých kamenných? napr. za rohom mám Nay elektrodom, tpd, datart, napr. v Nay je teraz Lumia za celkom v pohode cenu čo som pozerala .,.,
A niečo ako Hej.sk, Talkive, Shoppie.sk, Alza nepoznáš? také známejšie často sa s nimi stretávam keď hľadám nejaký produkt, inak na tieto spomínané tak na Hej.sk je vyše 18 000 recenzií, čo znamená obchod overený zákazníkmi. Lebo tie čo si ty spomínal počujem prvýkrát tak či tomu smiem môžem veriť, keby náhodou.
@lenkaska1 mám rada telefóny ktoré nie sú ako kocka, HTC-ečka na mňa pôsobia také kocočky, nie vysoké a široké sa mi neľúbia preto. Rada mám vyššie a primerané šíííroké tak neviem čo je sony zač, ale Samsung ich teraz veľa ponúka. Samsung pochádza z Nemecka nevieš? Bo ak áno tak viem, že Samsung je na trhu dlho a je to overená značka celkom dobrá za posledné roka zlepšila. Však sa pozri na tie Samsung S III, sračka ale pokročili .. .
@drobec186 má matný kryt .. dostaneš ho takto z dvoma krytmi .. ten biely je leskly a ten čierny je matny a niesu tam ziadne otlacky ani skrabance .. mozes po nom prejst klincom a nič
@drobec186 no pozeram a je to to iste...len pri niektorych polozkach je lumia 610 lepsie rozpisana...vsetko ale to iste lumia 800 dokaze tiez + ma vyssi vykon a tym padom na rozdiel od lumie 610 ktora ma malu ram a tym padom nedokaze spustit niektore aplikacie je na tom o nieco lepsie
@ridgeback som asi pozerala iný obrázok :3, ten samsung je jeden z tých ktorý má necitlivý displej? Som v ruke dávnejšie držala jeden tomuto podobný samsung, možno poznáš neviem ak sa volá ale bol aj v prevedený hello kitty , tak ten bol taký dosť necitlivý, nie je to čo ty máš dúfam to isté? myslím s tou citlivosťou
@drobec186 viem o čom hovoríš sú dva typi .. rezistivný a kapacitný ... ten rezistivný to je ten o ktorom si hovorila ten hello kitty že tam musíš viac tlačiť a takto ale tie sa už veľmi málo vyrábajú, Galaxy Ace má kapacitný čiže tam krásne vieš robiť .. naozaj odporúčam
@drobec186 hej neviem preco to pri 800vke nevypisali vsetko ale je to ten isty system takze to bude to iste
@ridgeback treba spomenut aj to ze ten kapacitny reaguje len na prsty...ak zenska lubi nosit dlhe nechty tak to je problem...jediny telefon s kapacitnym dotykacom co reaguje aj na nechty je nokia lumia 920 a jej lacnejsia verzia lumia 820...ale to uz su cenovo telefony uplne niekde ine
@ridgeback toho som sa bála, dobre si ma pochopil, to je dobré lebo ako tie ako spomínaš rezistivný to je strašné volačo, . Tak budem uvažovať o tom samsungu len ten vzhľad obyčajný, inak je fajn
@drobec186 no ja nemam ten pocit ze by tie nove htcka boli kocky.. a samsungy nemusim ale mozno si zvyknes.. ale galaxy s3 a pod. su dobre podla mna. Ale tie slabsie no neviem
@lenkaska1 Novši možno ni, ale starši htc také z pred roka dvoch tie určite, teraz neviem jaké sú nezaujímam sa o ňe ..samsung by mi možno šiel neviem ale nechcem to potom oľutovať musím dobre premyslieť . Tak to sú zbytočné veľké telefóny ktoré pohoršujú ľudstvo kamarátka ma S neviem či 2 alebo 3 ale asi 3 a dojebal sa jej to ho má 3 mesiace , doslova prestal ísť. Tak nie sú až také spolahlivé na to že stoja 300 -500 € či koľko.
ja mam gaôaxy s3 a je perfektny....ale zas ja som na mobile dost casto.... a ak ho nepouzivas tak casto a nepotrebujes taku grafiku na hry, uzastny fotak atd tak by som odporucila galaxy ace 2 kamoska ho ma a je celkom spokojna, sestra ma orange monte carlo..ako ma velky ddisplej ale ten mobil a myslim ze celkovo mobily od orange dost sekaju takze by som skor sla do tej nokii lumia alebo samsung....
@drobec186 no tie nove su uz insieho stylu.. ale tak kazdy mobil sa dodrbe podla mna teda mne sa na skoro kazdom mobile nieco pokazilo :/ a to uz mam 7mi..
@lenkaska1 veru, mne sa tiež na každom niečo pos*alo :3, sekal, mrzol, jeden silnejší pád a odišiel displej, necitlivosť, slabá hudba, pomalý telefón, slabá výdrž baterky, na každom som našla niečo čo mi nevyhovovalo nemám nato nervy, najlepšie z ocele
každý sa dodrbe kamoška má Samsung S II a sama som si všimla že seká po 3 mesiacoch
@patricia219 ja by som rada do samsungu šla, lenže dneska som celý deň čítala recenzie na tipy ktoré som mala v pláne preveriť. A často veľa ľudí spomínalo na Samsung Galaxy Ace toto: slabá výdrť batérie, rastrový displej, 800Mhz procesor, na slnku takmer nečitateľný displej, zlá kvalita videa ...
a ja si dám záležať na baterke, procesore, a ten rastrový displej, fuj :3 sklamal ma.
@lenkaska1 mne sa kadečo s mobilom dorobilo až to možne niekedy nebolo, raz som so Sony E. vytiahla beterku a ten debil ešte stále vyhrával hudba vnom pozerám to de sme DDD....
Pozerala som len vzhladovo mi nejak niečo vadí to že je taký obly a zase kvôli fotkám chcem vačší displej aby som nemusela fotky a takéto veci riešiť prostredníctvom netu ked chcem niečo ukázať a pod. a zase vždy sa mi páčili vačšie hračky
@lenkaska1 Zatial mám tieto typy ale na každom mi niečo vadí
Samsung Galaxy Ace - má rastrový displej, slabý android, a musela by som ho držať v ruke a ovládať lebo vôbec mu neverím vyzerá riadne labilne
Sony Xperia Tipo - z počutia viem, že sony e. dlho nevydržia, sekajú a kazia sa, len 3,2 foťák, inak v pohode velmi pekný vzhladovo fon,
Sony Xperia Z -Drahýýýýýýýýýýý je moc
Orange Memphis- najúžasnejšie čo som o nom mohla počuť je to, že podľa majitelov týchto telefonov vôbec nevrzgajú a majú pevne kryty na čo si ja potrpím. Je super android dobrí, foťák ppči len neviem ako je natom hudba , a počula som na tento fon jednu recenziu kde písali ludia a velmi vela ich tam písalo že tie prvý modeli čo vyrobili im po čase sekali vypínali sa padal im systém ked hrali náročne hry a pod.či čo tak neviem ešte pozistujem inak som za tento inú možnosť nemám
@drobec186 ako podla mna je baterka problem vsetkych smartfonom a mne mobil ked je stale na wifi pocuvam hudbu a hram tak v pohode vydrzi ten jeden a pol dna co nie je velmi vela ale tak ku kazdemu mobilu si mozes ako som si aj ja dokupila silnejsiu baterku a co sa displeu tyka... to uz je na tebe ..... a co sa ta s3 mini spominala tak ta s klasickou s3 nema okrem nazvu absolutne nic ako viem ze to nie je lahke vybrat si mobil ale vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a kto tu robil zo seba piču? to by ma zaujímalo
Takže ja by som byť tebou hľadala v prvom rade telefón s veľkou vnútornou pamäťou. Napríklad sony xperia j je taký lacnejší, ale šikovný telefónik.
@drobec186 ja uz nakupujem LEN cez net...tam VZDY najdes vsetko lacnejsie ako v kamennych obchodoch...samozrejme ti tam ale hrozi to ze ak kupujes z inzeratov alebo ebayu alebo podobnych zaleziosti tak sa moze stat ze ta niekto ojebe...
inak ano ta lumia 800 sa vzhladovo paci viac aj mne btw nokia ako nokia...zalezi od toho aky telefon myslis...podla mna su povacsinou ovela jednoduchsie ako ostatne telefony...co to bolo za model na ktorom si nevedela prenasat subory?
Tak určite z inzerátov nie, to sa mi už vypomstilo nie raz ... Inak keď som pred chvíľou dala porovnať tie nokie 610 a 800 tak 610 má tých vlastností viac ako 800,
kde to porovnavas? 610 a 800 by mali byt na vlas rovnake len 610 by mala byt plastova a mat trosku mensi vykon...preto teda aj lacnejsia...
Si spomínal že nakupuješ už LEN v internetových obchodoch tak určite vieš, sa ťa spýtam, že či by si mi vedel povedať nejaké tvoje overené obchody, z ktorých ti to prišlo vždy v poriadku alebo čo by si mi poradil ak dačo poznáš. A keby zájdem do nejakých kamenných? napr. za rohom mám Nay elektrodom, tpd, datart, napr. v Nay je teraz Lumia za celkom v pohode cenu čo som pozerala .,.,
A niečo ako Hej.sk, Talkive, Shoppie.sk, Alza nepoznáš? také známejšie často sa s nimi stretávam keď hľadám nejaký produkt, inak na tieto spomínané tak na Hej.sk je vyše 18 000 recenzií, čo znamená obchod overený zákazníkmi. Lebo tie čo si ty spomínal počujem prvýkrát tak či tomu smiem môžem veriť, keby náhodou.
hej.sk poznam, aj shoppie a alzu som spominal ale osobne skusenosti s nimi nemam...
no neviem napr.tie typy súboru jpeg atď je ich tuším viac a viac vecí, tak môže byť že rozpísané a jednoznačne že vyššia trieda bude len lepšia.
@ridgeback treba spomenut aj to ze ten kapacitny reaguje len na prsty...ak zenska lubi nosit dlhe nechty tak to je problem...jediny telefon s kapacitnym dotykacom co reaguje aj na nechty je nokia lumia 920 a jej lacnejsia verzia lumia 820...ale to uz su cenovo telefony uplne niekde ine
no bléé,
každý sa dodrbe kamoška má Samsung S II a sama som si všimla že seká po 3 mesiacoch
a ja si dám záležať na baterke, procesore, a ten rastrový displej, fuj :3 sklamal ma.
inak a Samsung Galaxy SIII MINI sa ti nepozdáva?
Pozerala som len vzhladovo mi nejak niečo vadí to že je taký obly a zase kvôli fotkám chcem vačší displej aby som nemusela fotky a takéto veci riešiť prostredníctvom netu ked chcem niečo ukázať a pod. a zase vždy sa mi páčili vačšie hračky
Samsung Galaxy Ace - má rastrový displej, slabý android, a musela by som ho držať v ruke a ovládať lebo vôbec mu neverím vyzerá riadne labilne
Sony Xperia Tipo - z počutia viem, že sony e. dlho nevydržia, sekajú a kazia sa, len 3,2 foťák, inak v pohode velmi pekný vzhladovo fon,
Sony Xperia Z -Drahýýýýýýýýýýý je moc
Orange Memphis- najúžasnejšie čo som o nom mohla počuť je to, že podľa majitelov týchto telefonov vôbec nevrzgajú a majú pevne kryty na čo si ja potrpím. Je super android dobrí, foťák ppči len neviem ako je natom hudba , a počula som na tento fon jednu recenziu kde písali ludia a velmi vela ich tam písalo že tie prvý modeli čo vyrobili im po čase sekali vypínali sa padal im systém ked hrali náročne hry a pod.či čo tak neviem ešte pozistujem inak som za tento inú možnosť nemám