Blackjack nehram a poker ma na nete už nebaví... hram ho iba na živo ... Ale ruleta je vyzva... viem že je to riadene a sledovane ale proste skušam to už dosť dlho a verim že sa da na tom byť ziskový hoci to nebudu tisice eur ako píšu niektorý... Sleduj môj blog a uvidíš či sa mi to podarí.
@miro2597
Neexistuje ziadny sposob ako byt dlhodobo ziskovy na online rulete, naozaj ziadny a clovek moze byt akýkoľvek mydry a inteligentny(ako napriklad ja) a nepride na nic ani nemusím poznat tvoju taktiku, ale hned poznam tvoje sance a tie su 0%.
@tom551 kto povedal že musi byť človek mudry ? v dnešnom svete su hlupaci uspešnejši lebo nemyslia nad všetkym a nepotrebuju logicke vysvetlenie nechcem tym povedať že som hlupak alebo niečo take no vezmi si že niekto musi na rulete vyhravať nemôžu všetci len prehravať ako ruletu som už hral dosť dlho a nemôžem povedať že by som na nej prehram miliony
nejdem sa hadať a ani ti nič vnucovať no uvidime ako dopadnem na konci mesiaca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Neexistuje ziadny sposob ako byt dlhodobo ziskovy na online rulete, naozaj ziadny a clovek moze byt akýkoľvek mydry a inteligentny(ako napriklad ja) a nepride na nic ani nemusím poznat tvoju taktiku, ale hned poznam tvoje sance a tie su 0%.
nejdem sa hadať a ani ti nič vnucovať no uvidime ako dopadnem na konci mesiaca
Ty saso co mas za problem? Ty mne chces nieco urcovat? Si dufam len robis 3,14cu