akoze trosku som stresoval, ked rozdali zadania z matiky a ja som zistil, ze nemam kalkulacku a odmocniny tam vyssieho radu som si musel na papier aproximovat
Na jednu školu ma zobrali bez prijimaciek, na druhu som prijimačky robila, ale kedze som viac chcela ist na tu prvu, tak som z nich nemala žiaden stres, ani som sa moc neučila a prijali ma, na moje velke prekvapenie na obe školy..
Ale držím palce všetkým vám, ktorých to len čaká
jako, percentá prijatia z tych prijimaciek do brna mam dost nizke, ale nestresujem. ani nezvyknem takto. lebo viem, ze stres akurat tak negativne ovplyvni moje vykony a nicomu nepomoze, bud na to mam, alebo nie.
ja stresujem furt. to je take, ze keby som zrazu prestala stresovat, tak by ma kamarati asi ani nespoznavali. a vo vacsine pripadov sa nakoniec ukaze, ze som nemala dovod, no ja sa z toho neviem poucit.
ale snazim sa s tym nieco robit, lebo je to zle a zdraviu skodlive!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale držím palce všetkým vám, ktorých to len čaká
normalne si niekedy aj teraz tsp po veceroch riesim.
a nemala som stres. aj ked brali malo ludi. moja hlava schopnost je jedna z mala veci, ktorej na sebe verim.
ale snazim sa s tym nieco robit, lebo je to zle a zdraviu skodlive!