Ahojte ludia....
Prijali ma na bilikovu do bilingvalnej anglickej sejcie ...ak nahodou idete tiež na biličku alebo niekoho poznate kto tam ide ...bola by som rada kebyže v prvé dni gam budem aspoň niekoho poznať ....ďakujem
Ahoj.
Gratulujeme.
Ja nejdem, nepoznám.
Je to tak zaťažko prečkať tých pár dní, kým sa s nimi zoznámiš? Aj tak nebudeš jediná, ktorá tam nebude nikoho poznať, takže sa zoznámiš jednoducho.
Dievča, uvolni sa. Nemôžeš tak strašne riešiť čo budeš mať prvý deň oblečené, ako sa skamarátiš a podobne... to príde samo! Na bilíčke sú milí ľudia, tak sa nemusíš báť a hlavne buď prirodzená
Ja som sa tiež hlásila na presne toto isté. Na Bilíkovu a na anglické bilingválne. Žial som nespravila skúšky . Bola som z toho velmi neštastná. Ale uz v poho
@mcvpn
Teen serialy ma nebavia ... takže neviem prečo by som mala byť zdegenerovaná xD
Ale tak vačšina ludi mi vravelo že obdibie strednej bolo to naj v ich živote ... a tak @barb
Ale hej prijali @saxofon
Ale može sa to ku dokonalosti približovať .... "◇" @ruderenee
Necítila som sa zle ....xD a v dubravke poznam mrte ludi ...ale mna len zaujimalo že či nahodou niekto nejde do tej školy ...predsa je lepše isť do prostredia kde aspoň niekoho poznate ...teda aspoň podla mňa @batafun tak to ma mrzí ale nemóžeš byť sklamaná hlasilo sa tam velmi vela ludí ja som robila na dve prijmačky a na tu druho ma nevzali lebo urobili nejaku chybu na zakladke na ktoru som chodila či čo no a proste a odvolanie sme už nedavali .....
@batafun a ešte držim palce na to nemecke ..nech sa ti to vydarí a nech ťa prijmu ...už aspoň vieš asi ake su prijmačky na bilingvalne gymnazia ....tak maš výhodu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
**tam
Gratulujeme.
Ja nejdem, nepoznám.
Je to tak zaťažko prečkať tých pár dní, kým sa s nimi zoznámiš? Aj tak nebudeš jediná, ktorá tam nebude nikoho poznať, takže sa zoznámiš jednoducho.
Chcem aby bolo všetko dokonalé....
@jedinypravyiluminat
neber jej iluzie
Jaa sa chystám na španielske v podunajskych...
Teen serialy ma nebavia ... takže neviem prečo by som mala byť zdegenerovaná xD
Ale tak vačšina ludi mi vravelo že obdibie strednej bolo to naj v ich živote ... a tak
@barb
Ale hej prijali
@saxofon
Ale može sa to ku dokonalosti približovať .... "◇"
@ruderenee
Necítila som sa zle ....xD a v dubravke poznam mrte ludi ...ale mna len zaujimalo že či nahodou niekto nejde do tej školy ...predsa je lepše isť do prostredia kde aspoň niekoho poznate ...teda aspoň podla mňa
@batafun tak to ma mrzí ale nemóžeš byť sklamaná hlasilo sa tam velmi vela ludí ja som robila na dve prijmačky a na tu druho ma nevzali lebo urobili nejaku chybu na zakladke na ktoru som chodila či čo no a proste a odvolanie sme už nedavali .....