Viem, že takýchto tém už tu je veľa, ale nakoľko nepoznám osobne nikoho kto tam ide tam som založila jednu aj ja Taakže ak sa medzi vami nachádza nejaký budúci prvák/ prváčka na PriFUK-u v Biole tak nemusíte to sem písat, napíšte mi TS-ku
@stahli Skús porozmýšľať prečo, aj tie deti, čo tu vypisovali "EUBA" už prestali, len ty stále a stále pokračuješ, skús založiť nejaké fórum a potom kokot (myslím teba, keby to tvoj mozog nespracoval - teba) začne vypisovať "EUBA"... Kto je tu kokot, no kto? Odpoveď si sám
P.S.: Len tak by ma zaujímalo, prečo to vypisuješ? Máš nejakú psychickú, neliečenú vadu?
@stahli Sám si odveci Reagoval sa len na to, že ak ti ponúknem nejaký argument, vieš len odpovedať: "veď aj ty", respektíve len neguješ to, čo som predtým napísal ja
Tak dievčaťu si zaspamoval diskusiu - áno, teraz ti v hlave skrsla myšlienka, že aj ja som ju zaspamoval, lenže ťa trošku vyvediem z omylu, keďže nebyť teba, nebol by som na tejto diskusii ani ja Teraz si z toho vyhúkaný, a určite napíšeš nejaký urážlivý príspevok poď do toho
Inak, veta: Ale niekedy som mu to už musel povedať , znamená, že ti to hovorím teraz, že nechodím (podľa tvojho slovníka) "drbat do mna vsade kde som", takže si nevymýšľaj, robíš zo seba väčšieho kokota ako si, aj keď neviem, či sa to už dá
@stahli Podľa čoho si to usúdil? Povedal ti to tvoj mozog? Nepočuješ cudzie hlasy? Nevidíš duchov? Dať si čiernu fotku, vek 9 rokov, a napísať bydlisko "v tme", to je siláctvo!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Choď s tým už do piče!
@stahli Škoda, že na tvoj kokotizmus nevynašli ešte liek
P.S.: Len tak by ma zaujímalo, prečo to vypisuješ? Máš nejakú psychickú, neliečenú vadu?
ked sa popozera po starsich diskusiach
Tak dievčaťu si zaspamoval diskusiu - áno, teraz ti v hlave skrsla myšlienka, že aj ja som ju zaspamoval, lenže ťa trošku vyvediem z omylu, keďže nebyť teba, nebol by som na tejto diskusii ani ja Teraz si z toho vyhúkaný, a určite napíšeš nejaký urážlivý príspevok poď do toho
a ako mam reagovat ked tu sam davas "inteligentne" prispevky sa spamätaj a skus precitat po sebe tie sracky co tu pises
Inak, veta: Ale niekedy som mu to už musel povedať , znamená, že ti to hovorím teraz, že nechodím (podľa tvojho slovníka) "drbat do mna vsade kde som", takže si nevymýšľaj, robíš zo seba väčšieho kokota ako si, aj keď neviem, či sa to už dá
No poď daj prudko inteligentný koment...
inac si si vsimol ako sa jej pchas do riti ? uz ked musis takto cez net tak na to nepouzivaj mna
Nikomu sa nepchám do riti, tomu sa hovorí slušnosť, úcta k opačnému pohlaviu, etika - viem, také nepoznáš, googluj
si honis ego cez net povedz kto si skade si cez internet je kazdy husty
Moje meno, mesto, vek vidíš Ideš sa vyhrážať? Ja len pre istotu, či si mám ísť pre pukance
ja mozem pisat co chcem aj ze jebem s tvojou mamou a teba to nemusi vobec zaujimat
sadnes za pocitac mas silne reci a v reale ides po chodniku z hlavou dole co ti mam na to povedat
"Nikdy nesúper s blbcom. Stiahne ťa na svoju úroveň a tam ťa prevalcuje svojimi skúsenosťami"