Ak by ste teraz opäť prišli na strednú školu s tým, že si vyberáte zamestnanie do budúcnostu čo by ste zmenili z učenia,odboru na aké predmety,obory by ste sa sústredili viac a načo by ste sa naopak úplne vykašľali ?
nevrátila by som sa na sš... a keby som zasa v tom veku rozhodovania, v tom stave tak idem na to isté...a keby nie v tom istom stave, alebo proste že so súčasnou myslou, tak by som si verila a predsa len skúsila prímačky na zdravotku.
VS urcite, ale nie je to stratene, uz som sa s tou "chybou" naucila zit a vytrieskam z toho maximum co sa bude dat.
aktualne to, co ma strasne sere - 8rokov neminy a ja sa musim akoby "od zaciatku" ucit. damn it. nikdy som to nemala nechat len tak. mala som vediet ze to raz budem potrebovat!
ak by som mal možnosť odtial odísť tak by som odišiel, ale kedže by som ešte do 18 musel byť v zajatí rodičov, tak by som robil všetko pre to, aby som v tých 18 mohol odísť od rodičov a z domu.
nemenila by som nic nasla som najlepsiu kamosku haluznyc ludi len by som sa viac venovala tomu co teraz studujem ..keby som bola vedela ze to studovat idem
jedine čo by som zmenil neflakal by som cudzi jazyk anglinu ani tak nie ale tej nemciny skoda na ZŠ som bol v jazykovej triede takže aj so strednou som sa učil nemčinu 6 rokov a neviem nič lebo som bol mali zas*any pi*us čo si myslel že mu nič netreba mať tak stroj času tak sa vrátim do minulosti a prefackal by som sa za to :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale v každom prípade by som neflákala nemčinu!
aktualne to, co ma strasne sere - 8rokov neminy a ja sa musim akoby "od zaciatku" ucit. damn it. nikdy som to nemala nechat len tak. mala som vediet ze to raz budem potrebovat!