Všade je to kokotina, lebo je to prepchaté ľudmi. Kebyže si ale odmyslíme všetkých tých ľudí, ktorých musíš prekračovať lebo tlačenica ako nikde tak je lepšie primorsko... najkrajšie je už spomínané slnečné pobrežie ale BG? no neviem.
Bola som aj v Prímorsku, aj v Pomorí, aj na Slnečnom pobreží...
v poradí to bolo od najlepšieho Slnečne, Primorsko, Pomorie.
Každopádne, tiež moc neodporúčam Bulharsko. To je super dovolenka, keď sa chce človek výborne a lacno najesť, piť drinky každý deň. Jedlo tam majú fakt úžasné a dosť lacné. Každopádne všetko ostatné je... príliš turistické a keď človek nazrie poza tie vyumelkované turistické atrakcie, vidí hroznú chodobu, hrozné pomery. Nezabudnem, ako keď som vyšla z 4 hviezdičkového hotela na ulicu skoro ráno a videla neuveriteľne vyziablé mrciny, kone, čo vyzerali na pokraji smrti, ako odnášali na voze odpady z nášho hotela. Bolo mi z toho smutno ešte ďalší týždeň.
Inak Slnečné preto, lebo blízko je Nesebar, čo je pekné malé historické mesto. Keď už človeka omrzia všetky tie turistické záležitosti...
Nesebar je dosť super, ale za mňa Sozopol, (respektíve Černomorec). Černomorec je malá dedina, síce pláž je odveci, ale keď sa prejdeš, prídeš na pláž Gradina, alebo my sme chodili na takú opustenú blízko Prímorska to tuším bolo.
a podľa mňa v Bulharsku je najlepšie bývať na súkromí, my sme tak za úplne lacno mali 3 izby s kuchyňou, vonku bol gril a bolo to tam naozaj veľmi pekné
a sozopol je dosť historický, je tam pekne, a síce hej, je to tam všade preľudnené, ale nemyslím, že v iných dovolenkových krajinách je to inak
Primorsko severna plaz jednoznacne!! Za nou je narodny park pisocnych dun, naozaj naadhera! Ceny paradne (11dni fakt ull anclusive som za 230€ so vsetkym, len treba vediet hladat). Poznam vela ludi ktori boli presne tu v Primorsku a kazdy na 100% spokojny, neolutujes!! (ale severna plaz, nie juzna pozor na to)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
v poradí to bolo od najlepšieho Slnečne, Primorsko, Pomorie.
Každopádne, tiež moc neodporúčam Bulharsko. To je super dovolenka, keď sa chce človek výborne a lacno najesť, piť drinky každý deň. Jedlo tam majú fakt úžasné a dosť lacné. Každopádne všetko ostatné je... príliš turistické a keď človek nazrie poza tie vyumelkované turistické atrakcie, vidí hroznú chodobu, hrozné pomery. Nezabudnem, ako keď som vyšla z 4 hviezdičkového hotela na ulicu skoro ráno a videla neuveriteľne vyziablé mrciny, kone, čo vyzerali na pokraji smrti, ako odnášali na voze odpady z nášho hotela. Bolo mi z toho smutno ešte ďalší týždeň.
Inak Slnečné preto, lebo blízko je Nesebar, čo je pekné malé historické mesto. Keď už človeka omrzia všetky tie turistické záležitosti...
a podľa mňa v Bulharsku je najlepšie bývať na súkromí, my sme tak za úplne lacno mali 3 izby s kuchyňou, vonku bol gril a bolo to tam naozaj veľmi pekné
a sozopol je dosť historický, je tam pekne, a síce hej, je to tam všade preľudnené, ale nemyslím, že v iných dovolenkových krajinách je to inak