Ahojte, v poslednom čase ma celkom zaujali bylinky, tak som sa rozhodla že by som si to mohla zaradiť do mojich koníčkov. Len neviem presne ako začať a vlastne iba tak vcelku by som chcela pokecať s niekym kto sa do toho vyzná.Ak tu niekto taky je tak RP
Mňa to učila moja babka, naučila ma dosť aj bez kníh a herbárov. Na druhej strane, zberať to sa mi páči, lebo som v prírode, ale sušiť to, nebodaj z toho robiť čajiky, na to som už lenivý.. takže nazberam, hodim do kuta a o rok vyhodím =D
Úprimne teraz vsádzam na posilnenie imunity tiež na bylinky, ale nie priamo čerstvé bohužiaľ, ale na pilulka.sk sú skvelé extrakty na BIO báze, takže pokojne hľadaj a využi: » www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/...
venujem sa štúdiu rastlín už zopár rokov a bylinkárstvo patrí medzi moje záľuby. záleží na Tebe, do akej hĺbky sa tomu chceš venovať, či Ti stačia "babské recepty" alebo sa chceš dozvedieť niečo aj o obsahových účinných látkach daných rastlín
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty