Konkrétne na bloku A? Potrebujem len vedieť, či sú tam izby s prístelkou alebo bez, aby som vedela koľko mám zaplatiť. Pomohli by ste mi, keďže na ubytovacom majú dovolenku vrúcna vďaka
Tiež idem na DOPU do bloku A... a pri mojom rodnom čísle sú 3 baby... takže typujem že to bude 3-posteľová izba s jednou prístelkou.. z čoho ma ide poraziť...
@dominicka8 fúú tak myslím že aj ja mám a už si platila izbu? lebo ja som si bola pre dekrét a tam bolo napísané ešte že treba uhradiť sumu za 4 mesiace + jednorazový poplatok za ubytovanie...a neviem čo to je za poplatok, pretože nikde som o ňom žiadne info nenašla
@lluucckkaa vieš čo ja som volala asi na 10 čísel, z toho bolo 1 funkčné, zdvihol mi to nejaký ujo - asi vrátnik a povedal že on mi žiadne info neposkytne a na ubytovacom majú dovolenku do piatku...takže asi tak
@ivvinka na internete je, že to treba do 31.8 zaplatiť, tak myslím, že čím skôr tým lepšie ja idem na OF, ale tak kedže budeme bývať v tom istom "kláštore" tak myslím že sa stretneme
aha lebo na tej stránke NHF ešte neni žiadny dátum ani nič o platení... tak to možno každá fakulta inak alebo čo ... jasné stretneme sa určite a moc som neni nadšená tou dopou .. ale nemáme na výber
Bella1483 ja by som nic neplatila, oni nam musia dat oficialne vediet kolko mame platit atd... uz to tu bolo niekde na fore, ze jedna baba tam volala a povedali jej, ze co chce platit ked nevie kolko plati... takze na zapise nam budu davat tie dekrety, takze podla mna tam sa vsetko dozvieme...
@bella1483 no ja som sa rozhodla nejdem nič platiť, až po tom informačnom dni, keď rozdajú aj tie dekréty.... a k tej HOPE, myslíš že tam môžme hocikedy prísť len tak na ich žúrky, chodbovice a tak?
@dominicka8 ten intrák je bieda hlavne kvôli tomu že tak veľa postelí v jednej izbe. no zvykneme si hádam.. a ja si fest plánujem zariadiť tú izbu aj tak svojsky , upraviť... hádam spolubývajúce budú súhlasiť... lebo ako som pozerala dali mi do izby jednu moju bývalú spolužiačku a 2 staršie baby, neviem koľkatačky..
@ivvinka no počula som že zo začiatku to tí vrátnici aj kontrolujú, že či si tam aj ubytovaná ale po čase to majú na háku, lebo nepamatajú si každého jedného študenta, čo tam býva, tak hádam sa tam dostaneme
@dominicka8 neviem mená. Len v tom zozname, že aké izby máme pridelené, som si pozrela baby ktoré majú moju izbu... no a jedno rodné číslo moja kamoška a tie druhé boli niaké ID čísla, takže to isto neboli prváčky
na tej NHF to mate lepsie, aspon viete aj kolko je vas na izbe .... ale tak nikto z NHF nie je somnou na izbe.... hej bude nas tam vela 4 na izbe... fakt zachvilu budem mat asi ponorkovu nemoc...
@lluucckkaa ja som nevedela že môžme byť na izbe aj z úplne inej fakulty.. uff už sa to blíži .. a plánujete chodiť domov každý víkend? ja určite teda aspoň zatiaľ
No ja budem chodit asi skoro kazdy vikend, lebo aj tak chodi sestra autom z BA domov a v pondelok zase spat... a inac neviete ako je to s rozvrhom ? ci je zvykom mat piatok volny ? bolo by dobre
baby, ak to nezaplatite zatial, nic sa nedeje. ale ubytovat sa budete moct az ked to budete mat zaplatene. a kto skor pride na izbu skor si vyberie napr. postel niekomu to je jedno, ale najlepsie je vybavit si to po zapise
a rozvrh tusim byva okolo 15. sept. ak sa dobre pamatam. ale najprv musite vediet v akom ste kruzku, inak vam je rozvrh nanic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
» www.euba.sk/dokumenty/cpcus...
Vieš čo, ani ja nie som nadšená, ale ja som hlavne rada, že som nejaký ten intrák dostala, keďže bývam "len" cca 140 km od školy
ja som nemala ziaden jednorazovy poplatok,ani nic....
a rozvrh tusim byva okolo 15. sept. ak sa dobre pamatam. ale najprv musite vediet v akom ste kruzku, inak vam je rozvrh nanic