po niekolkých mesiacoch od rozchodu ma kontaktovala, chcela vedieť čisto iba ako sa mám ... potom som ju niekolko krát kontaktoval aj ja ... a teraz si sem tam napíšeme raz za dva-tri mesiace alebo keď máme sviatok ... je to iba o tom ako sa máme ...
@campino Prečo sa k bývalemu vracať kvôli sexu ? Veď na svete je toľko ľudí opačného pohlavia, že v živote k byválej lebo ako ak sa s niekym rozídem tak mi niečo na ňom vadilo
@campino No veď to máš pravdu aj ja sa s tým stotožňujem len ten sexuálny partner prečo práve bývalí keď to môže byť aj niekto s kým nebol vzťah ? ale dobre to je dosť individuálne a za chvíľu sa tu ozvú konzervatívci
S poslednou byvalou som v kontakte. My sme si este hned po rozchode usmahli chleby vo vajci, dali cigu a normalne sa rozpravali. Nikdy to nebolo tak, ze sa jeden druhemu musel ozyvat. Asi po dvoch tyzdnoch od rozchodu sme boli na pive ak sa nemylim.
Mna ex pravidelne kontaktuju, aj po rokoch, napisu na narodky, na vianoce alebo ako sa mam.. kedysi som odpisovala ted uz nie. A ja sama som nikomu nepisala..
Občas si napíšeme, skôr len tak informačne ako sa komu darí, čo má nové a tak. S jednym ešte aj na kávu zájdem keď budem na SVK. Považujem to za veľmi príjemné sa dozvedieť ako sa komu darí, že sú v poriadku a tak. Mam ich stále svojim spôsobom rada.
jeden ex mi povedal ze mozme ostat v kontakte a kamosi a mozem sa mu ozvat ked to budem potrebovat, pricom mi nenapisal ani na vianoce a ked som mu ja napisala na narodky tak len podakoval ale dalsiu spravu o tom ako sa mu dari ignoroval asi rok a az potom ju zobrazil jebko
s druhym ex som na tom lepsie, dokazeme si normalne pisat, i ked potom si ma vymazal z priatelov na fb, tak odvtedy ja na neho kaslem, ozyvat sa mu nebudem ked si ma vymazal trapne
ozýval sa mi každého pol roka celých 5 rokov...a naposledy to bolo také, že rozprával hovadiny ako ma nemal opustiť, ako to ľutuje a podobne tak som ho vysmiala, že čtjb, 5 rokov, tvl odvtedy ma nenávidí a už sa mi neozval konečne!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
po niekolkých mesiacoch od rozchodu ma kontaktovala, chcela vedieť čisto iba ako sa mám ... potom som ju niekolko krát kontaktoval aj ja ... a teraz si sem tam napíšeme raz za dva-tri mesiace alebo keď máme sviatok ... je to iba o tom ako sa máme ...
Vacsina mojich ex nechce byt so mnou v kontakte.
Naco sa vracat k niecomu co je minulost?
s druhym ex som na tom lepsie, dokazeme si normalne pisat, i ked potom si ma vymazal z priatelov na fb, tak odvtedy ja na neho kaslem, ozyvat sa mu nebudem ked si ma vymazal trapne