Veď hádam s tým súčasným priateľom si vo vzťahu preto, že ho ľúbiš, máš ho rada, cítiš sa s ním fajn...čo tam po bývalom? Je to EX- je to uzatvorená kapitola (teda aspoň by mala byť) a jeho úsilie o tvoju osobu treba odignorovať...To, že len rozmýšľaš nad tým, či sa k nemu vrátiť alebo nie len naznačuje to, že ten vzťah v ktorom si momentálne, asi nebude tak najideálnejší a je to len akousi náplasťou na ustarostené srdce a problémy, ktoré ťa zužujú. Čo ťa čo trápi ex- ? ...
ked je niekto byvaly, tak to znamena, ze sme kedysi spolu chodili, ale neslo to, tak sme sa rozisli. ked sa s niekym rozidem, tak to nerobim z rozmaru, ale kvoli nejakemu vaznejsiemu dovodu. z toho vyplyva, ze cesta spat uz nie, takze ak by sa ku mne chcel vratit, mozem mu povedat len tolko, ze sa mal viac snazit a riesit veci, pokial sa to dalo. ak mam niekoho noveho, je neskoro.
druha vec je, ze sa nezvyknem davat s ludmi dokopy, pokial nieco pekne citim k niekomu inemu. ale pri rozchode uz clovek vacsinou neciti nic pozitivne len hnev a zlost.
Chce pomstu. A ak ju aj nechce a dali by ste sa dokopy, dosiahne ju, lebo ty sa zas popáliš - uškodíš sebe a môžeš za to viniť už len seba, že si sa nepoučila.
Kedysi by som ju poslal z fleku pičom, teraz by som jej proste nemal čo povedať, len by som sa usmial, otočil sa, odišiel a myslel na to ako milujem tú s ktorou som teraz
podľa mňa zaleží na tom ako ste sa rozišli, čo k nemu citíš (či vobec ešte niečo), ale keď si ty teraz zadaná tak určite nie, to by si tomu chalanovi len ublížila, a vy ženy ste teda v tomto pekné mrchy ... každopádne na tieto tu názory ludí kašli a zariaď si to podla seba
Ja som sa k byvalemu vrátila po niekoľkých rokov,a už sme spolu skoro 8 mesiacov a všetko v pohode,ale mi sme sa rozišli kvôli mne pretože vtedy som bola ešte skoro decko a už ma nebavil a strašne ma nudil! ale teraz si hovoríme,že keby sme sa vtedy nerozišli nevedeli by sme,že sme si súdení ked sme opäť spolu
stalo sa...a poslala som ho do pekiel ....celkovo musím sa naučiť byť menej nostalgická a žiť pre prítomnosť, nie pre to čo bolo ( sorry za moju krátku úvahu)
lol? mam taky nazor, ze nech si ide vylizat rit. jedine vtedy by nad tym mohol niekto vobec uvazovat, keby mal toho druheho len pretoze niekoho "potreboval" na vyplnenie priestoru po tom co dostal kopacky a teraz je mu jedno, ze ublizi tej druhej osobe a pravdepodobne neskor aj sebe, lebo clovek je egocentricky jebnuty kokot
Povedala by som mu, že nemám záujem, že tá krátka doba, čo sme spolu boli, nebola vôbec o láske a ani o ničom podobnom. A pre mňa on zostane obyčajným deckom, i keď je odo mňa o rok starší. (bola som vtedy šiestačka na ZŠ)
@asceticjunkie v podstate možno, aj keď si myslím, že používanie noža a striedanie partnerov je čosi iné...ale keby to aj bolo to isté, aj tak s tým súhlasím.
@splachovacimechanizmus on nechal mňa lebo ja som chodila von so spolužiakmi a on bol veľmi žiarlivý..
on má polročný vzťah a napriek tomu sa ma pokúša zviesť.. ale keďže to bol môj prvý vážny vzťah .. tak stále l nemu niečo cítim.... ale nedá sa hovoriť o citoch skôr by som povedala že som naňho namotana ,ale mám chlapca ktorého ľúbím a neťaha ma to za bývalím..
No,.. za prvé ak bol žiarlivý, tak to celkom chápem
To, že žiarili znamená, že ťa moc ľúbim a nechcel o teba prísť.
Občas žiarlim aj ja, pretože podla mňa to je najhorší možný koniec vzťahu keď ti chalan/dievča utečie s inou/iným,... to je úplne normálne.
Mal asi pocit, že nie je pre teba výnimočným, preto sa s tebou rozišiel.
Ale to sú len konšpirácie, to ja nemôžem nijako vedieť
Prvé vážne lásky budú vždy prvé a to je na nich to pekné, že stále k tým ľuďom budeme niečo cítiť.
V tomto sa nedá nijako poradiť,... pretože keď sa k nemu vrátiš, budeš sa mu musieť venovať viac (ale nepreháňaj to,.. chalani nemajú radi otravné vzťahy) a za to ťa on bude ľúbiť.
Musíš to cítiť zo srdca len ty a on. Ak ťa to na ním neťahá, tak potom nie je to riešiť. Vždy to má svoje pozitívne stránky a aj negatívne.
Ak sa k nemu ale nevrátiš, tak jemu srdce nezlomíš, len možno budeš vo vnútri cítiť trochu, že s ním chceš byť, ale to časom opadne.
Ak sa k nemu vrátiš, a tvoj terajší chalan ťa ľúbi tak jemu srdce zlomíš určite.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
bývalá nie je len tak bezdôvodne
pici
druha vec je, ze sa nezvyknem davat s ludmi dokopy, pokial nieco pekne citim k niekomu inemu. ale pri rozchode uz clovek vacsinou neciti nic pozitivne len hnev a zlost.
Prečo by som sa mala vracať k prečítanej kapitole keď mám pred sebou novú,nepreskúmanú a možno o 100% lepšiu?
Preto odporúčam,keď ho uvidíš,zdrhaj
podľa mňa zaleží na tom ako ste sa rozišli, čo k nemu citíš (či vobec ešte niečo), ale keď si ty teraz zadaná tak určite nie, to by si tomu chalanovi len ublížila, a vy ženy ste teda v tomto pekné mrchy ... každopádne na tieto tu názory ludí kašli a zariaď si to podla seba
tato dievcina dostala kopacky..
dala sa dokopy s prvym co prisiel pod ruku
ten chlapec je nahrada za toho jej ex
jej ex si uvedomil,ze zrobil kokotinu a chce ju spat
tato dievcina ho ma stale rada..
tato dievcina rozmysla ci sa vratit abo nie..
ide na birdz,tu jej neporadia..ale aj tak da kopacky terjsiemu..
da sa dokopy s ex..
ex jej da kopacky po par tyzdnoch..
tato dievcina sa bude chciet vratit k terajsiemu
terajsi ju bude mat na salame..
S CITMI SA NEZAHRAVA...
To záleží aký bol vzťah medzi vami pred tým, než ste sa "rozišli".
Uvedomil si, že spravil sprostosť, teda ak ťa naozaj nechal on.
To sa stáva dosť často. Ale podľa mňa je ten tvoj doterajší "frajer" taká "kompenzácia" namiesto toho prvého.
Keď sa vrátiš k prvému, tak ťa možno nechá znova a ten nový sa na teba tiež vyserie,... úplne modelová situácia.
takže, tak ako napísali @tomias a @protessst
Keď si ho nechala ty a on sa chce k tebe vrátiť a ty si si našla nového "frajera" jemu na truc, tak v tom prípade sa hanbi
Nepochopím tieto talianske vzťahy...
Vrátila som sa k bývalému.
A teraz to strašne ľutujem.
Lebo aj keď ti bývalý môže tisíc krát povedať, ako sa zmenil, ako ťa potrebuje a ako to už nebude ako predtým, nie je to nikdy pravda.
Lebo pre niečo ste sa rozišli, a to niečo tam bude vždy v povahe toho človeka.
on má polročný vzťah a napriek tomu sa ma pokúša zviesť.. ale keďže to bol môj prvý vážny vzťah .. tak stále l nemu niečo cítim.... ale nedá sa hovoriť o citoch skôr by som povedala že som naňho namotana ,ale mám chlapca ktorého ľúbím a neťaha ma to za bývalím..
No,.. za prvé ak bol žiarlivý, tak to celkom chápem
To, že žiarili znamená, že ťa moc ľúbim a nechcel o teba prísť.
Občas žiarlim aj ja, pretože podla mňa to je najhorší možný koniec vzťahu keď ti chalan/dievča utečie s inou/iným,... to je úplne normálne.
Mal asi pocit, že nie je pre teba výnimočným, preto sa s tebou rozišiel.
Ale to sú len konšpirácie, to ja nemôžem nijako vedieť
Prvé vážne lásky budú vždy prvé a to je na nich to pekné, že stále k tým ľuďom budeme niečo cítiť.
V tomto sa nedá nijako poradiť,... pretože keď sa k nemu vrátiš, budeš sa mu musieť venovať viac (ale nepreháňaj to,.. chalani nemajú radi otravné vzťahy) a za to ťa on bude ľúbiť.
Musíš to cítiť zo srdca len ty a on. Ak ťa to na ním neťahá, tak potom nie je to riešiť. Vždy to má svoje pozitívne stránky a aj negatívne.
Ak sa k nemu ale nevrátiš, tak jemu srdce nezlomíš, len možno budeš vo vnútri cítiť trochu, že s ním chceš byť, ale to časom opadne.
Ak sa k nemu vrátiš, a tvoj terajší chalan ťa ľúbi tak jemu srdce zlomíš určite.....
Je to len na tebe
Áno, je to pravda,... ak ti chalan povie, že sa zmenil, tak drvivú väčšinu prípadov sa nezmenil, a po čase s ním to zistíš a budeš toho ľutovať.
Ďakujem za rady..s tým chalanom som sa nakoniec rozišla lebo mu vadila moja povaha...
a s bývaly.. nesom a ani nechcem myslím si že tak to je najlepšie