Zdravím ak sa nemílim veľa ludí zbožňuje čaje a ja by som bol vďačný keby sa tu s nami podelíte o to ktoré máte najradšej príchuť a ak viete tak aj značku
Ja napr. zbožňujem slivkove čaje bez špecifickej značky a vinikajúci je podľa mňa aj zelený
čaj tékané starý je zmes kvality čaj grande je zmes kvality ... aj jakops je fajn.. potom s tých lacnejších to máš 3 v jednom to máš smotana, káva, cukor a 2 v jednom to máš bez smotany.. potom sú kávy ako čierne ale to škodí na pečeň... ja ako lieky nejem moc.. lebo to ti zničí pečeň... septolete je dobré na hrdlo..
Úplne si vystačím so zeleným alebo mätou akejkoľvek značky. Ale ak si môžem vyberať viac, tak radšej sypané, čajovne a tak.. som v experimentálnej fáze už niekoľko rokov. Neklasujem a skúšam, čo sa dá .
Fuu, ale neuznávam ovocné. Rooibos s arómou v krabičke CBA naozaj len ťažko považovať za ČAJ .
babicka- ovocny syty dokonaly caj do ktoreho netreba med a potom teekane fruit kiss alebo lemon..alebo ribezlovo neviem aky ale aj bilinkove caje su skvele
čo ja viem, medovka či kamilky sú fajn... aj žihľava... a mätu beriem ako samozrejmosť... jazmín sám o sebe mi príde príliš sladký a obyčajným čiernym sa nič neskazí
Tak čo as týka vrecúškových čajov tak môj najoblúbenejší je čierny čaj a ked si kupujem sypané tak roibos, maté a teraz som sa brutalne namotala na orech z ghany . .. hm šmakocinkaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale to,čo pijem odvčera,tak to sa može všetky ostatné čaje schovať.
Bazový čaj s medom a citronom,chuťovy orgazmus a vitamínová bomba zároveň! značka-original natrhané a vysušené bazové kvety.
Mama to pije vždy,ja som to ochutnal len včera,a iné už nechcem
limetka s čímsi od Mistralu
Fresh mango a broskyňa (hanbím sa, a navyše neznášam broskyňu v čaji, ale toho vyslopem krabičku týždenne)
Fuu, ale neuznávam ovocné. Rooibos s arómou v krabičke CBA naozaj len ťažko považovať za ČAJ .
Ale slovo caj plural NEMAA !!
alebo
Lipton - Earl Grey
a ovocné sú hnus sám o sebe
Takze ty chodis kupovat aj medy a vody?
To su tusim latkove podstatne mena.. a potom su este pomnozne..
Nechcem sa hrat na mudru ale.... caje
raz som pila taký jeden skvelý jahodový.. ale to bolo len raz
Inak zelený a čierny , lipový , mätový
A ešte jeden taký s limetkou mi chutí
A z toho mäkkého I v slove "nemÍlim" mi skoro oči vyvalilo (ach)
www.teaforte.sk