Pochadza to z mexika tuším a pouzivali to šamani pre komunikáciu z duchmi. Je to liečivá rastlina, používa sa proti nespavosti, niektorí ju používaju na ukľudnenie žalúdku a je vraj výborná proti stresu.
@3mm tak ja nemám problém so spánkom, ani s pamätaním si snov... všetky si zapisujem a viem si ich aj vyložiť, ale toto iste raz vyskúšam.
no skúšala som šalviu, ale to si zatripujem max raz za mesiac, potom by to bolo dosť strašidelné. a v poslednej dobe dosť ecsphoria... to spoznáš veľa vecí....aj ke´D niekedy je to maximálne nevedecké a len strieľaš všetko čo máš v hlave.... a tie asociácie...
@saddath caleu a salviu si idem objednat (rastliny na pestovanie)
Este som nic z toho neskusal ale rad by som z vyssie spominaných dovodov
príjemne vidiet ze nie som sam s tak otvorenou myslou
o tom je podvedomie všetko am suvislost aj ekd to tak nevypada aj ke duznavam ze obcas mozes natrafit na cisty odpad, neico coho sa chce tvoj mozog zbavit ...
@3mm no ale s tou šalviou opatrne,to nie je pre nejakých debilov...a najviac neznášam,keď to niekto húli,lebo sa na tom smeje jak kokotko...i keď, keĎ som bola vo fimo svete tak som nič iné ako smiať sa na tom nedokázala...a tie objavy....
no len to nepreháňaj,lebo fakt ti v takých stavoch idú na um zvláštne myšlienkové pochody...a najhoršie je ako vtedy vieš odhadnúť človeka.... minule som dokonca videla auru... ale napríklad aj nechápem ako je možné že sa niekto o seba vôbec nezaujíma.... že si o takýchto veciach myslí,že je to úplna pičovina... ale zas fakt to potom nepreháňaj... a pri šalvii by ťa mal niekto strážiť. môjho brata to skoro rozplakala... môže to byť aj bad trip...
@saddath toho som si vedomí, že to nie je pre zábavu, a že ľudia, ktorí to fajčia iba aby sa zasmiali sú debili, o tom tiež viem, že je dobré mať pri sebe nejakého človeka(ak by náhodou)
@3mm no ako že šalvia ho skoro rozplakala,dosť bol z toho v piči chudák. vypľul mesto a potom si myslel,že mu ide z ruky cesta a zničil celý byt...a potom ho to ževraj prinútilo vyzlicť sa...dal si dole gate a tričko...no a celý sa zapotil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A čo si skúšala ? No zatripovať, silné slovo, aj keď v podstate... musíš uznať, ž aj tak to môže vyzerať sebaspoznávanie ...
Treba si nájsť nejakú cestičku do svojho podvedomia.
no skúšala som šalviu, ale to si zatripujem max raz za mesiac, potom by to bolo dosť strašidelné. a v poslednej dobe dosť ecsphoria... to spoznáš veľa vecí....aj ke´D niekedy je to maximálne nevedecké a len strieľaš všetko čo máš v hlave.... a tie asociácie...
Este som nic z toho neskusal ale rad by som z vyssie spominaných dovodov
príjemne vidiet ze nie som sam s tak otvorenou myslou
o tom je podvedomie všetko am suvislost aj ekd to tak nevypada aj ke duznavam ze obcas mozes natrafit na cisty odpad, neico coho sa chce tvoj mozog zbavit ...
no len to nepreháňaj,lebo fakt ti v takých stavoch idú na um zvláštne myšlienkové pochody...a najhoršie je ako vtedy vieš odhadnúť človeka.... minule som dokonca videla auru... ale napríklad aj nechápem ako je možné že sa niekto o seba vôbec nezaujíma.... že si o takýchto veciach myslí,že je to úplna pičovina... ale zas fakt to potom nepreháňaj... a pri šalvii by ťa mal niekto strážiť. môjho brata to skoro rozplakala... môže to byť aj bad trip...
Rozplakala ?
no potom sa ozvi jak si dopadol...