je to super, asi by som to sama nespravila, lebo som strašne nesebavedomá... možno len s kamoškami ako stávku... a keby som taký dostala, bolo by to fajn, tým pádom by som zavolala...
tuto je to celkom bezne. kedze robim kde robim, chalani si odo mna obcas vypytaju cislo, 50:50 ze sa ozvu. ale ziaden mi este nedal papierik so svojim cislom.
raz som to spravila.. neozval sa.. druhy krat som skocila mlademu muzovi do cesty s tym ze "daj mi svoj telefon" a natukala som mu tam moje cislo.. ale jeho poznam uz dlhsie z videnia. bolo z toho jedno nie velmi uspesne rande
pri jednom som sa na to odhodlavala peknych par mesiacov, minuly tyzden sa ukazalo ze ma priatelku tak dobre ze som to nespravila ale u neho ma to stve najviac
Raz som to spravila. Dala som mu papierik s kontaktom do topánky. Nikdy sme sa pred tým nevideli a iba raz som sa naňho usmiala Bol z toho 1 a pol ročný vzťah...
ÁNO!! kdesi mám aj blog o tom, s tým chalanom sme sa otvorene balili asi 3 mesiace každé 2 týždne na plazme, ale nikdy sme spolu nehovorili, iba úsmevy, gestá a tak, a pozdravili sme sa.. a raz som vedela že som tam poslednýkrát a už ho asi neuvidím, tak som na druhú stranu lístka na vlak napísala odkaz, dala tam číslo a FB, strčila mu to do ruky a...
tadaaaa, nikdy sa mi neozval a už som ho nikdy nevidela
pár krát som to už chcel spraviť .... ba dokonca sme to raz spravili ale to bolo vo vlaku a tam bola taká dierka medzi kupákmi a napchali sme tam ten papier a asi za 3 minuty sme ho mali späť s tým že nám baby odpísali "pojeb sa"
Poznala som ho ale už pred tým, tak zbežne zo školy. Dala som papierik s číslom, že, potom mi daj vedieť ako si dopadol na tej súťaži
Noc pred tým som ani nespala.
Je mi smiešno, keď si na to spomeniem, dva roky dozadu. To bola zaľúbenosť vtedy, preboha, poviem si, ale aj tak mám na toho človeka slabosť, len zisťujem, že je stále väčší a väčší magor ako som si myslela .
vyskusat by som to chcela ale musim si nachystat papierik niekde narcyhlo, ak sa nahodou take nieco niekedy vyskytne, ze by mi nejaky chalan stal za to
Už som to urobila.V obchode som dala lístok predavačovi za pokladňou s mojim telefónnym číslom a s nejakým trápnym textom typu, ak budeš chcieť ísť vonku,ozvi sa mi na toto čislo a blablabla. Na druhý deň sa mi ozval.Často sme si písali a sme v kontakte doteraz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
zato baby maju o dost vacsiu sancu
ale ona mala vtedy asi 12/13 a on asi 15.. bola to taka platonicka laska
ale inak... možno aj áno.. ale to by sa mi musel sakramentsky páčiť
skôr som myslela niekde v bare, konkr. barmanovi nad tým som minule fakt že rozmýšlala
idea... spravte to niekto !
V autobuse sa jej pacil jeden chalan, rychlo napisala na papierik svoje meno a cislo na mobil. A ked vystupoval, strcila mu to do ruky.
A potom pozerame a on sa na zastavke stretol so svojou frajerkou
dramatic love story in 5 seconds...
raz som to spravila.. neozval sa.. druhy krat som skocila mlademu muzovi do cesty s tym ze "daj mi svoj telefon" a natukala som mu tam moje cislo.. ale jeho poznam uz dlhsie z videnia. bolo z toho jedno nie velmi uspesne rande
pri jednom som sa na to odhodlavala peknych par mesiacov, minuly tyzden sa ukazalo ze ma priatelku tak dobre ze som to nespravila ale u neho ma to stve najviac
tadaaaa, nikdy sa mi neozval a už som ho nikdy nevidela
(a samozrejme opovrhujem anglickojazyčným nadpisom)
a ja som nedostala dúfam že ani nedostanem
A nedala by som
Keď kto by si nedal na plece takého sexoša ako je na tvojej profilovke?
Noc pred tým som ani nespala.
Je mi smiešno, keď si na to spomeniem, dva roky dozadu. To bola zaľúbenosť vtedy, preboha, poviem si, ale aj tak mám na toho človeka slabosť, len zisťujem, že je stále väčší a väčší magor ako som si myslela .