hlavne sitreba vybrať taký foťák, ako má niekto v tvojom okolí, aby si si teoreticky pred nákupom ďalších objektívov mohla vyskúšať tie jeho (s predpokladom, že ten objektív má. ja to tak robím, môj šéf je aj fotograf a všetky objektívy si požičiavam od neho. je to lepšie, ako by som mala mať iný foťák a nesedeli by mi)
najlepsie je vyskusat, a potom je dobre aj vyberat podla toho co maju ludia v okoli, aby ste si mohli vymienat skla ja osobne som sa rozhodoval medzi D5100 a eos 600D od canonu, stali rovnako takze som mal dilemu, nakoniec vsak zvitazil nikon, lebo ma proste lepsie fotky, lepsie zvlada iso, vyssi dynamicky rozsah , ma rovnaky cip ako d7000.. kazdopadne hlavne zalezi na objektive, nenadarmo sa mu hovori oko fotoaparatu .. najlepsie si vyskusat oba fotaky medzi ktorymi sa rozhodujes a zvazit vsetko mne uz z toho rozhodovania sibalo, ale nakoniec som rad ako som sa rozhodol, takze nelutujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
(obcas sa ale u nikonu objavi vynimka)
Ja mám canon a spom nadmieru spokojná
ja mám nikon a za canon by som ho nevymenila, ale to je sila zvyku..
ale i nikon nooo
neviem vyber si
inak osobne konečne po dlhej dobe so sony som zakotvil u nikonu takže preto u mňa prevažuje