Čaute, chcem sa opýtať čo sa stane, ak neprídem na imatrikulácie ?
Pretože mi stačilo čo som počul, a ja moc takéto maškarády a zvrátenosti nemusím, niekomu dokonca za to, že neprišiel na imatrikulácie rozbili vajco na hlave pred školou a podobné kraviny...
Tiež neplánujem ísť ale o takých dôsledkoch som nič nepočula keď som sa pýtala spolužiačky, povedala, že ma potom možno len nepríjmu do kolektívu či čo
mňa čakajú tieto "imatrikulačky" tohto roku ... celkom sa na to teším, tiež mam v triede babu ktorá sa tomu chce vyhnúť , ale neradím ti to naozaj ... aspoň u nás na škole je to tak že ťa zapišu na čiernu listinu a to čo si mohol zniesť za jeden deň ti budu robiť po cely školsky rok takže rozmysli si to velmi dobre
@nenapadnychalan nechoď tam, keď nechceš.. a keď si ťa "nájdu" a podobné chujoviny, tak ich udaj, pretože je to proti charte ľudských práv a proti ľudskej dôstojnosti vôbec. Malo by to byť na báze slobodnej vôle si myslím, tiež.
radím ti ísť jednoznačne nie kvôli tomu, že by ti to potom zrátali alebo čo .... ale nestrápnia teba! oni si zo všetkých spravia srandu a stojí to za to
u nas bola imatrikula v poho a plus tam bola kapela jedneho typka zo skoly ktory hrali covery Rise Agaist, Black Sabbath, Guns n Roses, AC/DC atd cize sme este aj mali take mensie pogo/mosh
Imatrikula...Zalezi na tom ktoru verziu mate... Su kratke, kde proste sa zabavite a skoncite a potom su 6 a viac hodinovky, kde pred polnocou kazdy polomrtvi bude pozerat do stropu a nasledky? Ziadne
@nenapadnychalan ja som z GT12 a bol som len na svojej imatrikulacii... podla mna sa oplati aspon v 1. rocniku ist reku, utuzi sa kusok ten kolektiv a tak a nic az tak hrozne sa nedialo co si pametam
@nenapadnychalan nepaemtam ale nikomu sa nic nestalo a predpokladam ze niektori nedosli cize... nie nic sa nestalo, ale ako vravim minimalne pre utuzenie kolektivu mozno spoznanie viac ludi v triede je fajn tam zajst
U nás tí ktorý neprišli tak ich pomaľovali aj chalanov a j dievčatá takým brutal hnusným rúžom a maľovátkami a museli tak chodiť celý deň po škole. Kto si to zmyl tak davaj znovu. (ja som bolamedzi nimi ale robili sme si z toho srandu) Tento rok robíme imatrikulačku my tak sa teším. ten kto nepríde pfuuuu nechcela by som. Ale inak je to sranda nič hrozné.(no ako kde naša trieda je retardovaná takže aj tak bude vyzerať celá imatrikulačka no čo, sme radi zlý. Ja osobne ľutujem že som nešla keď imatrikulovali nás. Čo som počúala čo tam robili tak no... bola by sranda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale ako ktorí, ja neviem
, » www.birdz.sk/forum/imatrikul...
máš niekoľko príkladov a a mne sa nad niektorými až pozastavuje dych
Thanks God