a ešte, ak s tebou spáva kedy chce, ale ignoruje ťa, lebo má asi iné, tak ťa isto isto neľúbi, len sa s tebou občas vyspí a tam to z jeho strany všetko končí
@malalu tak dobre a naco to potom robi? ved nebude mat zle ked mu na to tie ostatne s ktorymi neviem co robi pridu? nevidim v tom zmysel. a mam na to dovody ked si myslim ze ma aj druhe len mu to neviem dokazat co mam robit?
on ťa podjebáva, ignoruje, nevie sa ti pozrieť do očí a teba trápi to, že ako to bude vyzerať, keď ho necháš, lebo ti toho veľa kúpil tebe to v tej hlave neznie hlúpo?
ak s tým máš problém, tak mu to všetko vráť ak máš z toho zlé svedomie. ak to vrátiť nechceš, tak si to nechaj, ale to neznamená, že od neho nemôžeš odísť. (aj keď to nieje celkom pravda, pretože ako to tak vyzerá, on už odišiel od teba)
stalo sa mi to asi pred pol rokom, síce som len vedela, že ma má rád, nebola to vtedy ešte láska, tak som sa mu nevtierala, nechala som to tak, a ozval sa mi, a teraz to láska je
@malalu lenze ked bol takyto stav a nebodaj som mu vytkla ze preco na mna kasle tak ked ma potreboval dokvitol a vzdy sa to nejak ututlalo, pretoze som ho lubila. a neviem sa vyznat v mojich citoch ako je to teraz viem ze mi bude za nim velmi smutno ale ja neviem, ci mi nebude lahsie lebo teraz ma to totalne vsetko tazi na dusi...
@summergirl11 počúvaj sa, sama vieš, že ťa len využíva. dokvitol len keď ťa potreboval. Trochu sebaúcty, predsa si nebudeš nahovárať, že ho ľúbiš a budeš sa ponižovať a usmievať sa, vždy keď príde, lebo ťa potrebuje a ty sa môžeš aj rozkrájať, keď niečo potrebuješ a vtedy ťa nepozná.
Sa na to vykašli, predsa tiež chceš mať poriadny, pekný vzťah, ale je jasné, že s týmto to asi nepôjde. A ten smútok ťa prejde a zaľúbiť sa môžeš ešte 100x
@summergirl11 viem si predstaviť, ako sa cítiš, ale ber to z tej lepšej stránky. Budeš môcť byť sama a zas sa do niekoho zaľúbiť a ten niekto bude možno omnoho lepší takže hlavu hore.
a na to, aby si mu dala zbohom mu nemusíš dokázať, že niekoho má. stačí, ak ty niesi v tom "vzťahu" šťastná.
@summergirl11 to je jedno či má nejakú, čo si blbá? veď on ťa má úplne v prdelke, len si do teba šuká kedy si povie, iné ho nezaujíma.. podľa toho čo tu píšeš..
@summergirl11 ako môžeš ľutovať, že niesi s niekým, kto ťa má len na sex??? ako mne, to je už smiešne, musíš sa uvedomiť a veľmi rýchlo, lebo s takýmto prístupom sa ďalej neposunieš.
@summergirl11 samozrejme že môžeš! keby sa ním neneháš vydržavať ako najposlednejšia kurva ("tolko mi už toho kúpil, nebude to blbé ked' sa s ním rozídem?" O________o) a jasne mu vytýčiš kde sú tvoje hranice, hned' by si ťa inak vážil (a ak nie, tak ti nestojí ani za máčny mak)
podla profilu máš 23, život pred sebou a na svete existuje kvantum ovela lepších chlapov ako ten tvoj, tak ho už pošli do riti
@kuolematon ja nie som kurva... ja ho lubim... a nikdy som ho o nic neprosila.. nikdy som nechcela ze kup mi toto a hento.. ja nepotrebujem nic len lasku
@summergirl11 ja NEHOVORIM že ňou si, spomenula som že sa neháš vydržiavať AKO kurva..tak ked' ti na tých pokúpených veciach nezáleží (tej lásky sa od neho, podla toho čo tu píšeš nedočkáš, kedže má okrem teba aj iné baby a teba chce len na sex), pošli ho k vode. Toto nemá význam, takýto "vzťah" , ešte nakoniec sa z toho že ťa nemiluje začneš obviňovať ty sama. Mala som XY spolužiačiek, kamošiek, známych podobného prípadu ako ty a ked' ich chlap nehal, sa prišli ku mne vyplakávať, že som fakt mala pravdu...Ser naňho, dobre ti radím. Určite máš na viac, len sa preber.
@summergirl11 neber to v zlom,ale naozaj mas 23? Je to celkom podstatne pri tomto type podla mna Ak je to pravda,tak ti radim to co ostatni a ak mas menej,tak by som asi nieco ine navrhla
presne toto isté som zažila... chalan ťa len využíva! Máš na lepšieho, na takého, ktorý ťa nebude ignorovať nebude za tebou chodiť len keď bude niečo chcieť... bude s tebou preto, lebo ťa naozaj bude ľúbiť
@summergirl11 nema to zmysle riesit ak si nahovaras ze tak vypada vztah tak nech sa paci ale ako som par veci cital co tu pises tak evidentne po tom co medzi vami je netuzis ... neklad si zbytocne otazky a oslobod sa ... a stym co si napisala ze do koho sa zamilujeme si nevyberame sa myslis
Lenze ty si neuvedomujes ze k tomu rozchodu stejne raz pride. Jedneho dna si on najde taku do ktorej sa on zamiluje a bohuzial ty to niesi a nebudes.
A prave v ten den uz ta nebude potrebovat. Takze radsej teraz pol roka ako o 2-3 roky. Navyse to uz mozes byt niekde uplne inde.
Bojis sa samoty ? Akej samoty prosim ta ? Nemas kamaratov a kamaratky s ktorymi zbehnes von ? Nemas snad rodinu ?
Ci sa bojis ze budes nezadana ? Si snad teraz nieco ine ?
To o com tu pises hore je mi velmi velmi zname. Je to typicke kamaratstvo s vyhodami. Akurat ty to beries vazne. Moc dobre to poznam.
Navyse on moc dobre vie ze si do neho zamilovana a to ide velmi a velmi krasne zneuzivat.
90% casu travi svojimi cinnostami a ked sa potrebuje odreagovat tak vie ze vzdy u teba zaboduje. Preto sa o teba nemusi zaujimat. Lebo vie ze aj keby ta tyzden ignoroval a robil si co chcel tak ked ti po 8 dnoch napise SMS pripadne kupi nejaku drobnost a stretnete sa ma istotu ze budes zase povolna. V tom sa to odlisuje od vztahu s vyhodami. Tam obaja vedia na com su.
Tu on vie na com je a ty si to myslis. Ale myslis si zle a on to zneuziva a ako citam dost nechutne ale na chalana typicke.
Problem v zamilovanosti je ten ze malo kedy vies odhadnut ako to vnimaju obaja. Jedna strana to moze brat ako nevinny flirt a druha byt pousi zamilovana. Vtedy treba hladat odpovede u tretej strany co ma na to pohlad s odstupom a vidi ako to medzi vami je.
A prepac ale podla toho co tu pises si pre neho jedine. Free sex a stoji ho to menej nez v bordeli.
Ak si chces o tomto popisat detailnejsie kludne mi napis sukromnu spravu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Pri mojej povahe ale viem,že vždy "vyhrám " a včera som to spravila tak,že som ho surovo zobudila vytiahla s postele a zjebala...
ak by ťa ľúbil, nemal by chodiť za inými a neviem si predstaviť, prečo by ma človek, čo ma má rád ignoroval...
kašli na to ak chlap ignoruje, nejaké vtieranie ti nepomôže, proste ho nerieš.
on ťa podjebáva, ignoruje, nevie sa ti pozrieť do očí a teba trápi to, že ako to bude vyzerať, keď ho necháš, lebo ti toho veľa kúpil tebe to v tej hlave neznie hlúpo?
ak s tým máš problém, tak mu to všetko vráť ak máš z toho zlé svedomie. ak to vrátiť nechceš, tak si to nechaj, ale to neznamená, že od neho nemôžeš odísť. (aj keď to nieje celkom pravda, pretože ako to tak vyzerá, on už odišiel od teba)
Sa na to vykašli, predsa tiež chceš mať poriadny, pekný vzťah, ale je jasné, že s týmto to asi nepôjde. A ten smútok ťa prejde a zaľúbiť sa môžeš ešte 100x
Už nie sme deti aby sme sa ignorovali keď sa ľúbime
Ignorácia fičí keď má človek tak 13-16 rokov
a na to, aby si mu dala zbohom mu nemusíš dokázať, že niekoho má. stačí, ak ty niesi v tom "vzťahu" šťastná.
tak je nezrely, ser nanho.. lebo mozes neskor lutovat
to je tak na úrovni problémov 13 ročných, tým pádom sa tým netreba zapodievať.
podla profilu máš 23, život pred sebou a na svete existuje kvantum ovela lepších chlapov ako ten tvoj, tak ho už pošli do riti
Lenze ty si neuvedomujes ze k tomu rozchodu stejne raz pride. Jedneho dna si on najde taku do ktorej sa on zamiluje a bohuzial ty to niesi a nebudes.
A prave v ten den uz ta nebude potrebovat. Takze radsej teraz pol roka ako o 2-3 roky. Navyse to uz mozes byt niekde uplne inde.
Bojis sa samoty ? Akej samoty prosim ta ? Nemas kamaratov a kamaratky s ktorymi zbehnes von ? Nemas snad rodinu ?
Ci sa bojis ze budes nezadana ? Si snad teraz nieco ine ?
To o com tu pises hore je mi velmi velmi zname. Je to typicke kamaratstvo s vyhodami. Akurat ty to beries vazne. Moc dobre to poznam.
Navyse on moc dobre vie ze si do neho zamilovana a to ide velmi a velmi krasne zneuzivat.
90% casu travi svojimi cinnostami a ked sa potrebuje odreagovat tak vie ze vzdy u teba zaboduje. Preto sa o teba nemusi zaujimat. Lebo vie ze aj keby ta tyzden ignoroval a robil si co chcel tak ked ti po 8 dnoch napise SMS pripadne kupi nejaku drobnost a stretnete sa ma istotu ze budes zase povolna. V tom sa to odlisuje od vztahu s vyhodami. Tam obaja vedia na com su.
Tu on vie na com je a ty si to myslis. Ale myslis si zle a on to zneuziva a ako citam dost nechutne ale na chalana typicke.
Problem v zamilovanosti je ten ze malo kedy vies odhadnut ako to vnimaju obaja. Jedna strana to moze brat ako nevinny flirt a druha byt pousi zamilovana. Vtedy treba hladat odpovede u tretej strany co ma na to pohlad s odstupom a vidi ako to medzi vami je.
A prepac ale podla toho co tu pises si pre neho jedine. Free sex a stoji ho to menej nez v bordeli.
Ak si chces o tomto popisat detailnejsie kludne mi napis sukromnu spravu.