Čaute, hľadám horor ktorým by som zabodovala, poradíte mi?
Potrebujem počuť názov najbrutálnejšieho hororu ktorý ste doteraz videli a trvalo vám týždne kým ste sa sami odhodlali prejsť cez zhasnutú chodbu do svojej izby
podľa toho aký horror chceš či nejaký masaker alebo psycho čo ťa pošťuká z neho...ak chceš krvák kde sa čo najviac rozsekajú atď taký gore core neviem čo tak nejaký dobrý japonský hororík a ak chceš nejaký psycho tak neviem shining bol dobrý alebo niečo do S. Kinga alebo ja neviem exorcista bol tiež dobrý alebo staručké nočné mory z elmstreet
Záleží od vkusu - niekomu lepšie sadne krvák, inému psychofilm...
Ja osobne mám radšej tie psycho veci - a posledná taká naozaj lepšia vec (s výnimkou asi jednej-dvoch scén, ktoré si tvorcovia mohli odpustiť) bolo Grave Encounters...
To je nic, pozrite si ten o tych pavukoch Tusim Arachnophoby, tak nejako sa vola, ako tam pavuk postipe a kazdy do par sekund zomrie... A neutocia v hufoch, ale pekne na kazdeho zvlast... V posteli... Zachodovej mise... A podobne
the poughkeepsie tapes.natočené ako dokument. ČI sa bude páčiť, závisí od diváka. Pre skeptikov nuda, pre nás ostatných psychické mučenie. (a to ja rád )
@sentaro No hej, a este ked ti to spravia napriklad, ze ides hrat zapas a mas ho v prilbe Pavuka A teraz pozeras, ze kamarat tam odpadne, preco? Lebo mal v prilbe pavuka a kde je teraz? Usiel.
@popolcek ROFL... paranormal activity je s vynimkou jednej sceny (ked ju vytiahol z postele a tahal po zemi) komedia.. uz len fakt, ze za 30 dni, si ani raz nezatrtkali, uplne pochoval tento film..
@cubanka ked chces horor, radsej si pozri videa na youtube.. napriklad z nejakeho akoze skutocne exorcizmu, alebo oujia board, rozne duchariny atd.. videl som video, kde dieta pozeralo do zrkadla a zozadu bolo natacane na kameru.. dieta otocilo hlavou, no v zrkadle ostal obraz nemenny a dieta zrazu malo (nie v zrkadle, ale normalne) cierne oci.. bolo to dost neprijemne a doteraz mam sem tam problem pozriet do zrkadla..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
fakt náklad, väčšina scén nieje vhodná pre slabé žalúdky
Ja osobne mám radšej tie psycho veci - a posledná taká naozaj lepšia vec (s výnimkou asi jednej-dvoch scén, ktoré si tvorcovia mohli odpustiť) bolo Grave Encounters...
@cubanka ked chces horor, radsej si pozri videa na youtube.. napriklad z nejakeho akoze skutocne exorcizmu, alebo oujia board, rozne duchariny atd.. videl som video, kde dieta pozeralo do zrkadla a zozadu bolo natacane na kameru.. dieta otocilo hlavou, no v zrkadle ostal obraz nemenny a dieta zrazu malo (nie v zrkadle, ale normalne) cierne oci.. bolo to dost neprijemne a doteraz mam sem tam problem pozriet do zrkadla..
Exorcism of Emily Rose
ale vo všeobecnosti som nenarazil na horor ktorý by niečo také spôsobil, viac ma vystrašili niektoré videá na youtube, nájdi si "Ghost in the pantry"
jeden z naj filmov ktory ta drzi v napati a hlavne ked je clovek uplne sam