Ahojte trochu mi začína vadiť hudba z dnešných rádií. Ako to povedať - VŠETKO ja na jedno kopyto :p prosím hoďte mi tu napríklad nejaké linky alebo čo. Zaujíma ma hudba typu symfonický metal (niečo na štýl Apocalyptica iba v akustickej forme -
Yeah, ďalší človek, ktorého tie rádiové hitovky vyraďujú z rovnováhy, čo? To, čo ti poradím nezodpovedá presne popisu, ale sú to super skupiny, napr. Shinedow, Sonata Arctica alebo Helloween. tie posledné dva sú viac-menej postaršieho typu, ale songy majú dobré. Alebo môžeš skúsiť Billly Talent a Three days grace
Ale dosť no a radšej sa už k tomu pred ostatnými nevyjadrujem, potom totiž niesom normálna posledná kvapka bolo trojhodinové cestovanie autom so zapnutým rádiom Expres...odvtedy používam slúchadlá nonstop
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale dosť no a radšej sa už k tomu pred ostatnými nevyjadrujem, potom totiž niesom normálna posledná kvapka bolo trojhodinové cestovanie autom so zapnutým rádiom Expres...odvtedy používam slúchadlá nonstop