Ahojte, chcela by som sa opýtať dievčat či absolvovali nejaké procedúry na celulitídu a aký bol výsledok. Čo by ste doporučili aké masáže a pod.? Čítala som na jednom fóre, že jedna za to vysolila riadne peniaze a žiaden účinok nebol.
@chingula o lymfodrenáži som počula chcela by som to vyskúšať je to jedna z tých lacnejších procedúr, ale neviem či ozaj pomáha..skúšala si alebo niekto z okolia?
@bludiacisvetom kúpila som ešte asi pred dvoma rokmi asi niečo čo je rovno na to vyzerá to ako malá kefa ale nepoužívala som to dlho lebo som to vzdala...tebe to pomohlo?
@anywhere ja osobne som na takéto niečo trpezlivosť nemala.. ale sestra si s tým nejakú dobu masírovala zadok vždy pred telkou každý večer,,, až taký viditelný výsledok to ale nemalo
@chingula niekde som pozerala, že taká procedúra stojí 5 eur za 30 minút a trebalo by absolvovať tak 10 krát? no ja som chudá takže schudnúť neschudnem ale rada by som zlepšila výzor..
bola som 3x na lymfodrenáži a raz na takej zložitejšej procedúre a výrazný rozdiel to neni, ale keby som tak nešla tak by som to mala asi horšie.
ale super je kombinácia cvičenie + striedanie teplej a studenej vody + spevňujúci krém + lymfodrenáž. pred rokom som mala hroznú celulitídu už mi ju fakt skoro nevidno
@jessiqa že vraj tú lymfodrenáž treba zopakovať minimálne 10 krát..možno potom by bol ten rozdiel výraznejší...a ako si to kombinovala myslím v akom poradí? či ako kedy čo...? a za aký čas si si všimla prvé rozdiely? ďakujem
@anywhere 7-10, ale je to dosť individuálne. pár centimetríkov (1-4) je dole už po prvej procedúre. (v salóne ťa pravdepodobne odmerajú pred aj po, aby ste mohli pozorovať, či majú masáže efekt)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@bludiacisvetom kúpila som ešte asi pred dvoma rokmi asi niečo čo je rovno na to vyzerá to ako malá kefa ale nepoužívala som to dlho lebo som to vzdala...tebe to pomohlo?
ale super je kombinácia cvičenie + striedanie teplej a studenej vody + spevňujúci krém + lymfodrenáž. pred rokom som mala hroznú celulitídu už mi ju fakt skoro nevidno
a prvé rozdiely... bože neviem, to asi keď som začala aj tak zdravšie jesť, po mesiaci, dvoch... napamätám sa moc