@tommyhot malichernosti? ach..ani si nevieš predstaviť ako to ženy i dievčatá trápi, hlavne ak to zdedia a bojujú proti tomu a žiadne výsledky sa nedostavia...tak vyhľadávajú nové rady..a nie len 23 ročné, ale i 30 ročné a staršie... ja zas nechápem prečo sa chlapi stále pchajú do fór pre ženy, je to trápne a človeka to len naštve
tak ja som sa jej zbavila cvičením (posilka+aerobic) stravu som minimálne upravila...a potom možno nejaké kúry ako lymfodrenáž,to je celkom fajn,lebo ti rozprúdi lymfu v tele...
@anywhere a co su to ak nie malichernosti? Su to azda nejake zasadne problemy, ktore obmedzuju kvalitu tvojho zivota? Ludia nemaju co zrat a teba trapi, ze mas pomarance na riti. Nech ti nejebe.
najlepsie je kaslat na to alebo si zacvic pre dobry pocit treba sa s tym zmierit, vacsina bab ma celulitidu a keby vsetky mali byt v depresii kvoli tomu, tak by to tu vyzeralo...inac maju ju aj niektori chlapi, len ju zakryvaju chlpami na stehnach
@anywhere tu si zvykni že ti budú nadávať že niesi neomylná.
chlapi ti tu hovoria že si jebnutá, ja teda nemám problém pochopiť ako veľmi ťa to trápi ale musíš vždy začať v hlave, najlepšie keď skombinuješ rady čo tu padli = schody / zumba alebo hocičo, jedz trochu zdravšie a vela vody a nakoniec sa snaž prijať takú aká si, chlapom ktorý nemajú v hlave narsraté je jedno či máš celulitídu alebo nie
@mardzi93 ja mám tiež dosť pohybu a som na tom tak isto...dávaš si pozor na to čo ješ?? lebo nikdy nemôže byť postava perfektná pokiaľ sa neupraví jedálniček a zároveň sa nepridá nejaký pohyb...
Ale keďže ma to vôbec nekare tak športujem len pre radosť a jem čo chcem, no táto sa vyjadruje tak, akoby tú celulitídu mala nehorázne viditeľnú, keď ju to tak náramne trápi...
@klaudiqaaa áno "táto tu" to má veľmi viditeľné, i keď stojím a vyzerá to naozaj zle..a moja mama to má takisto a ešte horšie pretože je i obézna, na nete píšu, že je to v génoch a musia mať pravdu, pretože mám riadny pohyb, zmenenú stravu a kombinujem všetky tie rady...ale nič mi nepomáha...brucho mám ploché, mám na ňom svaly, ale partie, čo mňa zaujímajú sa nemenia..tí, ktorí to nemajú proste nechápu ako to ženu trápi
@lenkaska1 samozrejme, že mám i iné problémy, ale vždy keď príde leto tak ma to začne trápiť, že sa mi toho nepodarilo zbaviť...nepochopíš pokiaľ nemáš
@anthvillie ako nie som kvôli tomu v depresii, ale trápi ma to a chcem s tým bojovať, ale málo dievčat sa tu ozvalo s tým, že to mali a podarilo sa tú viditeľnosť zmieriť..
chlapi aki ste tu vsetci mudri, hlavne ze stale nadavate na zeny, ze preco so sebou nieco nerobia..je jedno ci celulitida, ci akne, ci nadvaha, vzdy ked nejaka pride na forum po radu, tak ju viete iba zhubovat ze riesi sprostosti, ale ked sedite na pive a nejaka ide okolo viete iba ohrnat nos, ze nech sa dievca spamata...asi vam unika, ze ona sa chce pacit nielen sebe, ale predovsetkym vam muzom, tak hadajte preco asi ju to trapi..
@acvd43xa7w keby si citala, vyssie som napisala, ze som sa zle vyjadrila, to bolo urcene pre takych ako ty, ze jedine co vedia, je chytit sa jedneho slovicka, a cely zvysok textu, ktory som napisala odsunut, akoby prave to pivo bolo to najpodstatnejsie co som chcela napisat...to ma tak potom privadza k otazke, nie si trochu slabomyselna? lebo ako v celom texte vidiet iba slovicko PIVO a nevidiet podstatu prispevku mi pripada dost na nizkej inteligencnej urovni..
@mcvpn nuz a ja s nou zase nesuhlasim, mam viac skusenosti s takymi co zenu vnimaju iba ako sexualny objekt a teda akakolvek esteticka vada na jej vzhlade je nepripustna, a to nehovorim teraz o 15 rocnych pubertiakoch...
a zrejme to jedno nie, keby hej, tak na mna neragujete s tym, ze viem o com sa rozpravaju-na pive...viem, velmi dobre o com sa chlapi zvyknut bavit.
@mcvpn ano, ja viem, ze to neznamena ze su dospeli, napisala som to tam iba preto, aby ste na mna zase nezacali utocit tym, ze poznam iba nejakych 15 rocnych, ked pisem to co pisem...teda ze taky byvaju aj starsi muzi.....a uz po treti krat opakujem, ze som sa zle vyjadrila.
@ihoax prave si napisala strasnu picovinu na 6 riadkov
nemam pocit ze JA som sa chytila na to slovicko pivo, vsak som tam aj napisala tu dalsiu situaciu, ktoru si opisala ty ja len hovorim, ze o tomto sa vobec nerozpravaju, vobec nie v takom duchu, ako pises ty
a je smutne, ze ty mas v okoli len takych muzov, co vnimaju zenu len ako sexualny objekt nastastie ja(a ostatne zeny) mame v okoli aj normlanych, zrelych, rozumnych muzov, ktorych sa bavia o inych veciach
@acvd43xa7w kks ja uz rozmyslam ci teraz nahodou nesnivam, lebo toto nie je mozne co citam. ..nie nie, ty si ma chytila za slovicko, hned po tom ako som sa ta spytala, v com som vedla, si zacala pisat o tom, aby som raz zasla s chlapmi na pivo. ... a krista pana, dobre viem, ze sa o tomto vobec nerozpravaju, aspon nie cele ich debaty su o zenach, ale o to ani tak nejde o com na akom mieste bavia, ci su sami, alebo spolu, ci na pive, ci na lavicke pred barakom, v aute, ale o to, ze maju vo zvyku (a nielen muzi, vsetci) ze ked vidia niekoho, kedze sa bavime o celulitide, s celulitidou tak hned vedia spustit hrstku kritiky, a to si moze ´pomysliet aj jednotlivec, nejde o situaciu siestich chlapov ako sedia pri pive bohoca vasho.... ale tu citajuc tie komentare, vsetci sa do baby vedeli pustit s tym ze riesi chujoviny, az mi to vyznelo tak, ze to dievca je asi postihnute, ked sa snazi vyzerat dobre a spytat sa o radu, vsak to je uplna sprostost vsak? ... a nie nemam v okoli iba takych muzov, ale zazila som take situacie, no s takymi osobami sa vobec nestykam, a este by ma zaujimalo z kade mozes toho tak vediet koho mam ja vo svojom okoli...a mimochodom idioti su vsade, ci chceme ci nie. .. este mam chut dodat ,ze to ze vy si myslite ze mate okolo seba samych inteligentov, neznamena ze aj vy ste tie inteligentne..lebo tak ako som raz pocula, mudri chlapi, chcu vedla seba sproste zeny, muz by neprezil keby zena mala byt nad nim
a ked budes znova na mna reagovat, prosim reaguj na kazdu jednu vetu co pisem, nie iba na to, na co sa ti to hodi, pretoze tym padne cela tvoja argumentacia...plus nezabudni na nadavky..
chciet tuto pocut normalnu radu je scifi...pokial ta netrapi svetovy mier alebo hlad polky zemegule, tak sa radsej ani nepytaj, lebo ta len zdrbu ti, co maju potrebu sa vyjadrit k vsetkemu a predovsetkym k tomu, k comu nemaju co rozumne povedat...
ja len tolko k tomu, ze si ma zrejme nepochopila, lebo ja som nereagovala priamo na to, ze sa o tom rozpravaju pri pive, ale ze o com sa rozpravaju len som tiez pouzila to iste miesto ako ty, no nic viac za tym nebolo
proste si nemyslim, ze sa bavia o hentom a ty si z toho urobila nieco oooobrovske
@acvd43xa7w pochopila som velmi dobre, to vy ste nepochopili ako som to myslela, ked som pisala svoj prvy prispevok, keby hej, nereagujete hned na mna...a samozrejme, ze som z toho urobila nieco obrovske, ale iba ako odozvu na vase reakcie..
@anywhere ako som už povedala, keď ti nič nepomáha prečo nejdeš na lymfodrenáž? stojí to trošku viac ako lístok do fitka, ale keď robíš to všetko a nič ti nepomáha tak neviem čo ešte riešiš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ale inak celulitídu má 98% žien, je to normálne, len to na sebe treba prijať a nenechať si tým znížiť sebavedomie
ako ju dostat z noh netusim tak na to jebem sa nezruti teraz svet ani ma nezastrelia na ulici za to
chlapi ti tu hovoria že si jebnutá, ja teda nemám problém pochopiť ako veľmi ťa to trápi ale musíš vždy začať v hlave, najlepšie keď skombinuješ rady čo tu padli = schody / zumba alebo hocičo, jedz trochu zdravšie a vela vody a nakoniec sa snaž prijať takú aká si, chlapom ktorý nemajú v hlave narsraté je jedno či máš celulitídu alebo nie
ak s tým máš taký obrovský probém, tak si našetri a choď na lymfodrenáž. problem solved
Ale keďže ma to vôbec nekare tak športujem len pre radosť a jem čo chcem, no táto sa vyjadruje tak, akoby tú celulitídu mala nehorázne viditeľnú, keď ju to tak náramne trápi...
@mardzi93
@acvd43xa7w ó, tak mi napis preco som vedla, nech sa poucim
ale samozrejme, ty nemusis mat na mysli zrelych, rozumnych muzov
a je jedno, či je to na pive, na lavičke na námestí, na prednáške, na kolotoči...
mne stačil beh chvalabohu
a zrejme to jedno nie, keby hej, tak na mna neragujete s tym, ze viem o com sa rozpravaju-na pive...viem, velmi dobre o com sa chlapi zvyknut bavit.
obe sme staršie ako ty, ak teda máš reálny vek, tak asi máme tiež nejaké skúsenosti, nemyslíš?
reagovali sme na pivo, lebo to si napísala ty a je to jedna z najbežnejších situácií, kde sa muži rozprávajú...
@lawey aj keď to asi myslíš ako serióznu radu, "nacap na riť" ma fakt rozosmialo
keď si 17 ročná, tak skôr poznáš 19 ročných, ako 15 ročných, ale to tiež nič nemení na tom, čo som/sme napísala/i hore
tak ti po tretíkrát poviem priamo, že je to jedno kde!
@lawey
nemam pocit ze JA som sa chytila na to slovicko pivo, vsak som tam aj napisala tu dalsiu situaciu, ktoru si opisala ty ja len hovorim, ze o tomto sa vobec nerozpravaju, vobec nie v takom duchu, ako pises ty
a je smutne, ze ty mas v okoli len takych muzov, co vnimaju zenu len ako sexualny objekt nastastie ja(a ostatne zeny) mame v okoli aj normlanych, zrelych, rozumnych muzov, ktorych sa bavia o inych veciach
a ked budes znova na mna reagovat, prosim reaguj na kazdu jednu vetu co pisem, nie iba na to, na co sa ti to hodi, pretoze tym padne cela tvoja argumentacia...plus nezabudni na nadavky..
ja len tolko k tomu, ze si ma zrejme nepochopila, lebo ja som nereagovala priamo na to, ze sa o tom rozpravaju pri pive, ale ze o com sa rozpravaju len som tiez pouzila to iste miesto ako ty, no nic viac za tym nebolo
proste si nemyslim, ze sa bavia o hentom a ty si z toho urobila nieco oooobrovske
@lenkaska1 prečo? čo sa stalo?
@lucinkahc pravda