tak teda ja nechcem nikoho, naco mi bude? ...ja hlavne chcem mat na polrocnom maximalne 2dvojky, pisat monitor, uspesne ho napisat, cize aspon na nejakych 80% z matiky a 85%zo sloviny, potom prijimacky urobit, a aby ma prijali na Srobu ..potom budem uvazovat ci sa mi dakto paci alebo nie ..v 14 aj tak nestretnem zivotnu lasku tak co ..mam cas
keby si to myslela všeobecne, samozrejme, chcem babku späť
ale viem, jak to myslíš, nechcem nikoho, mať vzťah je náročné, zdrvujúce, nevidím po skúsenostiach nič pozitívne na tom, ani sa mi nechce dúfať, že sa to zmení, ponechávam to na nadprirodzenie javy
Toka trosku cudna otazka ale ja chcem napriklad vzdy jedneho cloveka moja kamoska furt ze ten jaky pekny ten jake tehlicky ten jak sa zlato usmieva ten jaky je mily a neviem koho chce kazdy den niekto iny sa jej paci...a ked ta nechce dotycny asik je to tym ze ste rozdielny alebo ho proste nezaujias alebo ma inu alebo alebo alebo velaaa nie,?Je vela moznosti preco us nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
to je trochu moc
Ja chcem len jednu šťuku severnú ... Ale ona ku mne ešte neprišla tak ma asi nechce
Svojho spoluväzňa?
mama upiekla piškótu ale koláč nedorobila!!!
ja chcem Mareka Blanára a nevem ci ma ce alebo ne lebo nejak sme sa 4 roky nerozpravali v nicom siel na inu skolu..
Ono chcieť nie je vlastnosť
a koho ci co?? Kto vie vie a kto nie.. ma smolu
ale viem, jak to myslíš, nechcem nikoho, mať vzťah je náročné, zdrvujúce, nevidím po skúsenostiach nič pozitívne na tom, ani sa mi nechce dúfať, že sa to zmení, ponechávam to na nadprirodzenie javy