druhu sancu nedostanem tak zabudnut ja sa len budem zbytocne trapit aj ak by sme sa dali dokopy dlho nam to nevydrzi bo ju to prestane bavit jak aj teraz
marek ale vzdy je nadej,ta umiera posledna.. sak ja ta uz necem bo keby sa rozidmeem alebo co nebudem cet ti dat ousu tak uz sa budes aj tak trapit...a mna nebavilo ze si stale za mnou chodil...uz sem nist nepisem...nestarsam sa.
ked sme spolu chodili?? mno neviim,si aj sobotu chodil...ale sak dobre,neni to stale len uz vtedy si mi lezol na nervy asi..mno ted nielen mne ale viacerym..
mm serte na vsetko a zabudnite jak rychlo sa da lebo cim viac na nu myslis tym by si ju viac chcel a ked ta nechce ona tak sa ti to moc neoplati trapit sa koli nej radej si najdi inu super holku co by ta lubila...najlepsie by bola zo sadku nebyva tam daka???ta onlynkova...???hm co ty na to?
Je to veľmi, ale veľmi ťažké, no v tvojom prípade ti neviem poradiť, ale skúste byť aspoň dobrými a najlepšími priateľmi. To je asi tak všetko s tohto čo by som ti mohla poradiť.
29-janka je konecne stastna ked ma toho ktoreho chcela strasne dlho a a j im to pristane...Vseobecne-marek to co bolo bolo a zabudnut sa to neda urcite...preto mame pamet aby sme si pametali...chapes???mozno o takych 20 rokkov ani nebudes vedet kto je nikola halmova ale urcite si budes pametat ze to bola prva velka lask tvoja a s tym uz nic nenarobime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ja poznam iba cem M
je to uz v predaji???