Okej ludia tak teraz ma budete za toto hejtovat ale okej .... Z neznameho dovodu ma pritahuju muzi s ciernou pletou (nie cigani) jednoducho cernosi....na SVK ich moc neni no stretla som sa s dost pohrdavym pristupom voci nim na SVK.
na to by stačil status, netreba o tom forum zakladať... ale však okej, ak sa ti páčia tak sa ti páčia, nechápem prečo by ťa mal zaotoniekto hejtovať...
je to ok, kazdemu sa paci nieco ine a nemusis sa citit zle za to, ze to slovaci vnimaju negativne raz sa mozno dostanes do krajiny, kde bude takych ludi viac a nebudu tam obyvatelia s pravekym pristupom
Recicky ze velky kokot nie je dolezite su od zakomplexovancov co maju maly kokot, nehanbi sa ani trochu za svoju sexualitu a za to ze tuzis mat pretiahnute vsetky mozne dierky poriadnym 20 cm kokotom
@bunnyboy
Podla mna nie, ked mi nekto protireci tak ho zablokujem a vymazem v realnom zivote by som ho zabil a zabetonoval do zakladov! Nech sa to duplicitne hlasovanie uz neopakuje, pravdaze chcem navod!
Ty si necital to proroctvo?
Vraj ma prist na Birdz troll, ktory ho znici!
V proroctve sa pise, ze ak posledna panna z B o nevinnost pride a Birdz padne pri krvavom mesiaci, tak sa zrodi Troll, ktory bude tak silny, ze ho nikto neznici, no on znici vsetko okolo seba.
@highvoltage a štyria jazdci birdzokalypsy sú kde? No ... tu na tomto portáli sú všetky deti z nepoškvrneného počatia, takže to bude ešte nejaký ten piatok tu držať pokope
Veď aj černosi sú ľudia. Nebuďme rasisti. Pochopím degešov, tích nemám v láske. Nwm čo by si robil, kebyže ti dá černoška pi*u pred ústa, určite by si neodmietol, len dychtivo prikyvoval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Tebe sa zachcelo duplicitne hlasovať? Zajtra máš BAN môj zlatý!
Podla mna nie, ked mi nekto protireci tak ho zablokujem a vymazem v realnom zivote by som ho zabil a zabetonoval do zakladov! Nech sa to duplicitne hlasovanie uz neopakuje, pravdaze chcem navod!
Ved ty sa neboj, maria ta skare!
Ty si necital to proroctvo?
Vraj ma prist na Birdz troll, ktory ho znici!
V proroctve sa pise, ze ak posledna panna z B o nevinnost pride a Birdz padne pri krvavom mesiaci, tak sa zrodi Troll, ktory bude tak silny, ze ho nikto neznici, no on znici vsetko okolo seba.
Neviem ci je to pravda, ale mam strach!
Ja viem o ake dievca sa jedna a ver, ze je uz nadrzana!
no neviem, mala by si sa najskôr poradiť s mamičkou, no...