Chcela by som ísť študovať do Anglicka=musím si spraviť certifikát.Čítala som že je hodnotený známkou 1-9 (1 je najmenej).To znamená že mi stačí napr. 2-3 aby som ten certifikát dostala?To bude stačiť? (Pýtam sa len v teoretickej rovine-samozrejme sa bude
Tak ja som pocula o offeroch na TOEFL certifikat na cca 6.5-7.
Bolo to na take tie lepsie univerzity, ale neviem, ci na nejaku horsiu by ti 2-3 stacili, skor si myslim, ze nie.. popozeraj stranky univerzit, mozno tam budu mat nieco ako "typical offer" a sa dozvies
Väčšina škôl si pýta zhruba tých 6.5, čo je úroveň B2... Ak máš momentálne známky 2-3, tak by som ešte trochu zamakala, lebo IELTS (certifikát, o ktorom hovoríš) je dosť náročný, hlavne z časového hľadiska - veľa úloh, málo času - takže ak si "stressman" môže ti to zhoršiť hodnotenie. Ale TEORETICKY by si to mohla dať aj s 2-3, záleží od školy - každá hodnotí úroveň angličtiny inak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Bolo to na take tie lepsie univerzity, ale neviem, ci na nejaku horsiu by ti 2-3 stacili, skor si myslim, ze nie.. popozeraj stranky univerzit, mozno tam budu mat nieco ako "typical offer" a sa dozvies